Primena GoPro Business Intelligence rešenja u knjižarama Delfi, na 4. Kongresu kontroler održanom u beogradskom hotelu Crowne Plaza 20.05.2016. godine.

Slobodan Đurić-MSDynamics NAV konslutant; Miloš Pucarević-Business Development Manager; Ivan Dimitrić-MS Dynamics NAV developer

Učešće je uzelo preko 500 kontrolera i CFO-a iz eminentnih poslovnih kompanija sa teritorije jugoistočne Evrope. Program je upotpunilo 27 govornika, a tema celog skupa je bila ’Kontroler za 21.vek’.
Pored pokroviteljstva celog događaja, kompanija GoPro je uzela učešće i u glavnom programu. Slobodan Đurić, konsultant za Microsoft Dynamics NAV održao je izuzetno zanimljivo predavanje, Business case iz prakse – Primena Business Intelligence rešenja u knjižarama Delfi. Objašnjeno je kako je primenom naprednih sistema izveštavanja kreiranih od strane GoPro-a, u kombinaciji sa Microsoft Dynamics NAV rešenjem, ostvaren izuzetan rezultat u efikasnosti poslovanja, kao i širenje prodajne mreže sa 24 na 36 maloprodajnih objekata.

Pogledajte predavanje: