GoPro ms dynamics nav vesti
Kонференцијата GoPro & Microsoft Business Solutions Day

На 19.11.2015 година во Скопје успешно е одржана конференцијата ’GoPro & Microsoft Business Solutions Day’. 

Повеќе...
GoPro & Microsoft Business Solutions Day / Скопје

Компанијата GoPro ја организира ’GoPro & Microsoft Business Solutions Day’ конференцијата која ќе се одржи на 19.11.2015 од 11:00 до 15:00 во хотелот ТЦЦ ГРАНД ПЛАЗА во Скопје.

Повеќе...
Go to top