Вести

На 19.11.2015 година во Скопје успешно е одржана конференцијата ’GoPro & Microsoft Business Solutions Day’. 

Повеќе: Kонференцијата GoPro & Microsoft Business Solutions Day

Компанијата GoPro ја организира ’GoPro & Microsoft Business Solutions Day’ конференцијата која ќе се одржи на 19.11.2015 од 11:00 до 15:00 во хотелот ТЦЦ ГРАНД ПЛАЗА во Скопје.

Повеќе: GoPro & Microsoft Business Solutions Day / Скопје

Go to top