Job in GoPro

GoPro е брзорастечка компанија во постојана потрага по квалитетни кадри кои се подготвени да ги прифатат нашите вредности.

Нашата предност пред конкурентите се нашите вработени кои се подготвени да одговорат на предизвиците и затоа селекцијата на нашите вработени ја сфаќаме многу сериозно и во склад со стандардите на компанијата.

Развојот на човечките ресурси е наш приоритет!

Дали би сакале да работите за компанија која има одлична репутација помеѓу клиентите, систем на вредности, интегритет и знаење?

Можете да ја испратите вашата апликација на нашата e-mail адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Go to top