Colliers International

COLLIERS International je vodeća kompanija u oblasti nekretnina sa 12.300 profesionalaca zaposlenih u 522 kancelarije u 62 zemlje širom sveta.

COLLIERS nudi čitav spektar profesionalnih usluga korisnicima, vlasnicima i investitorima širom sveta uključujući korporativna rešenja, posredovanje u izdavanju i prodaji nekretnina, usluge održavanja nekretnina, projektni menadžment, konsultantske usluge za potencijalne investitore, procenu vrednosti nekretnina, hipotekarno finansiranje i istraživanje tržišta.

COLLIERS International postoji u Srbiji od početka 2001. godine i ima dve kancelarije, u Beogradu i Nišu. Postali smo nesumnjivi lider na tržištu među korporativnim klijentima i diplomatama kada su u pitanju visoko kvalitetni poslovni i stambeni prostori, konsultantske usluge namenjene investitorima, procene imovine i istraživanja tržišta.

Danas COLLIERS u Srbiji čine stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom koji svojim klijentima pružaju kompletnu uslugu i savetovanje. Naš dugački spisak klijenata uključuje: strateške strane investitore u regiji, multinacionalne kompanije, diplomatske misije, nevladine organizacije i fizička lica. Svi oni imaju koristi od našeg poznavanja lokalnog tržišta i svakodnevnog poslovanja na globalnom nivou.

COLLIERS International je posvećen pružanju izuzetnog poslovnog iskustva svojim klijentima.Naš interni sistem poslovanja ustanovljen je na takav način da svojim klijentima obezbedimo uslugu po najvišim standardima. Svi članovi našeg tima vode se etičkim kodom kompanije kao i uputstvima koja nam stižu iz centrale Colliers International-a. Ovi parametri fokusirani su na integritet, kompetentnost i profesionalizam pri pružanju usluga našim klijentima.

Više o kompaniji: www.colliers.rs

Go to top