division

DIVISION Visual Solutions d.o.o. Beograd je preduzeće specijalizovano u oblasti projektovanja i implementacije profesionalnih vizuelnih rešenja primenom poslednjih tehnoloških dostignuća iz oblasti audio i video industrije. Intenzivno smo prisutni tokom protekle decenije, kako na domaćem tržištu tako i regionu preko mreže naših partnera, kroz niz važnih projekata u edukativnom državnom i privatnom sektoru, u telekomunikacionim kompanijama, energetici, javnim službama.

U bliskoj saradnji sa našim partnerima instalirali smo niz kontrolnih soba i komandnih centara, konferencijskih i kongresnih sala, isporučili "broadcast" opremu tv/film studijima, bioskopima i stvorili "home cinema" doživljaj privatnim korisnicima. Poseban segment našeg poslovanja predstavlja razvoj i implementacija "touch screen" interaktivnih rešenja za potrebe obrazovanja, kako na fakultetima i školama, tako i za korporativne treninge kadrova.

Kao preduzeće specijalizovano u sektoru Audio i Video industrije i zvanični distributer vodećih svetskih proizvođača kako na našem tržištu i tako i u zemljama u regionu, u najkraćem predstavljamo portofolio naših usluga:

  • Projektovanje i instalacija «Kontrolno komandnih soba» za nadgledanje različitih procesa od visokog značaja i rizika u sektorima od javnog značaja - telekomunikacije, energetika, saobraćaj, obezbeđenje lica i kontrolu pristupa objektima od posebnog značaja.
  • U saradnji sa inopartnerima pružamo usluge projektovanja i implementacije proverenih i pouzdanih rešenja i proizvoda za video konferencijske veze, u skladu sa zahtevima klijenata odnosno potreba, obezbeđujemo najbolje proizvode koji garantuju opravdanost investicije.
  • Obezbeđujemo potpunu autonomiju u zahtevima klijenata tako što nudimo implementaciju proverenih proizvoda koji će u potpunosti pružiti interaktivnost predavaču kao i korisniku koji učestvuju u predavanju.
  • Projektovanje i kompletno opremanje Audio i Video opremom konferencijskih, prezentacionih i trening sala bazirano na sistemskoj integraciji modernih DLP & LCD projekcionih tehnologija sa «touch sensitive» interaktivnim rešenjima i video konferencijskim vezama.

"Be smart" i izaberite vodeće svetske proizvođače Audio & Video opreme koji sopstvenim dinamičnim razvojem vizuelnih tehnologija otvaraju nove perspektive za uspeh Vaših proizvoda i usluga.

Više o kompaniji: www.division.rs

Go to top