Globo Lighting

Globo Handels GmbH je osnovan 1998. godine sa sedištem u Austriji odakle se snabdevaju kupci širom Evrope. Osnovna delatnost je distribucija i razvoj dekorativne rasvete za opremanje kuća širom sveta. Proizvodi se trenutno isporučuju u više od 40 zemalja širom sveta. Među glavnim distributivnim partnerima su: prodavnice nameštaja, preduzimači za izgradnju, trgovine, lanci maloprodaje i regionalni distributeri.

Važna potpora dinamičnog rasta su njegove distributivne kancelarije: Slovačka, Francuska, Italija, Turska, Srbija i Rumunija.

Asortiman obuhvata više od 2.000 artikala iz oblasti:

  • halogene rasvete
  • inovativni proizvodi koji štede energiju
  • zidne, plafonske, stone i podne lampe
  • spoljna rasveta
  • dekorativne lampe

Kompanija GLOBO Handels GmbH trenutno zapošljava 200 visoko kvalifikovanih stručnjaka, sa prometom od preko 76 miliona eura je jedan od vodećih dilera rasvete u Evropi i trendseter u oblasti solarne i LED tehnologije.

U 2008. GLOBO je u St. Jakobu izgradio novi logistički centar, koji će sa 22.600 paletnih mesta imati još veću zagarantovanu dostupnost proizvoda svojim klijentima.

Dugogodišnja saradnja sa poznatim projektantima i Višom Tehničkom školom Ferlach, opsežan katalog proizvoda VISION, kao i ulaganje u istraživanje, razvoj i dizajn važni su elementi uspeha i vodeće pozicije grupacije.

Strategija razvoja i pristup proizvodima predstavlja značajnu konkurentnu prednost i odlučujući faktor uspeha za rast GLOBO Grupe.

Više o kompaniji: www.globo-lighting.com

Go to top