Saint Gobain

Saint-Gobain je već sada jedno od vodećih svetskih preduzeća u oblikovanju i uređenju životnog i radnog prostora ljudi, te prostora u kojem oni provode svoje slobodno vreme. Preduzeća grupacije Saint-Gobain izborila su tu vodeću tržišnu poziciju zahvaljujući maksimalnom kvalitetu proizvoda i usluga i doslednoj orijentaciji na kupca. Zdravlje, sigurnost na radu i zaštita okoline temeljni su preduslovi za uspešnost preduzeća i dalji rast.

Saint-Gobain razvija, proizvodi i prodaje građevinske materijale za kuće budućnosti, razvija nove inovativne koncepcije radi stvaranja udobnijih, ekološki prihvatljivijih stambenih prostora.

ISOVER

Udobnost je ključ uspeha – ISOVER preuzima odgovornost za zaštitu klime i udobno stanovanje. Kao vodeći proizvođač izolacionih materijala i istovremeno jedini proizvođač mineralne vune koji smatra svojom obavezom stalni rad na razvijanju sve efikasnijih proizvoda uz štednju prirodnih resursa.

RIGIPS

Rigips kao inovativni i stručni partner u lakoj gradnji. Nudimo potpunu paletu celovitih sistema za unutrašnje uređenje: od potkrovlja do podruma – od poda do zida i plafona. Stalnim proizvodnim inovacijama našim se partnerima garantuju isključivo optimalna rešenja. Uvek verni svom načelu: mi smo tu za vas!

WEBER

Bilo da se radi o kombinovanim sistemima za toplotnu izolaciju ili podnim sistemima, fasadnim ili unutrašnjim malterima, polaganju pločica ili zaštiti građevina – profesionalni graditelji imaju poverenje u proizvode Saint-Gobain Weber Terranova. Inovativni proizvodi na području fabričkog suvog maltera i servisnih usluga opipljivi su rezultati uspešne kombinacije međunarodnog iskustva i poznavanja lokalnih tržišta.

ECKELT

ECKELT je vodeća kompanija na tržištu za oplemenjivanje ravnog stakla koja svoje napore usmerava na proizvode za klimatsku arhitekturu budućnosti. Kompanija garantuje održiva rešenja kao solidno preduzeće grupacije SAINT-GOBAIN GLASS.

GLAS ZIEGLER

Glas Ziegler vodeća je kompanija u trgovini ravnim staklom te proizvođač izolacionog stakla. Presudni faktori uspeha za njen krug profesionalnih korisnika su mogućnost intenzivnog snabdevanja i sveobuhvatna paleta proizvoda.

Više o kompaniji:

www.saint-gobain.com , www.weber.rs , www.rigips.rs , www.isover.rs

Go to top