Wirtgen

Wirtgen - moćan brend Wirtgen Grupe

Wirtgen GmbH je kompanija članica Wirtgen Grupe, internacionalno aktivne grupe kompanija u industriji građevinske opreme. Grupa je sačinjena od četiri poznata brenda: Wirtgen, Vogele, Hamm i Kleemann, svi sa sedištem u Nemačkoj, kao i lokalne fabrike za proizvodnju u Brazilu, Kini i Indiji.

Wirtgen GmbH uspostavlja standarde u tehnologiji izgradnje puteva

Wirtgen GmbH nudi širok spektar pokretnih mašina i visoko kvalitetne usluge u svemu vezanom za izgradnju puteva. U našem sedištu u Windhagen-u, inženjeri razvijaju proizvode i tehnologije za hladno glodanje, stabilizaciju zemljišta, hladnu preradu, toplu preradu, asfaltiranje i miniranje površina. U našim vrhunskim proizvodnim postrojenjima, razvijeno je preko 60 modela mašina u skladu sa svetskim standardima proizvodnje.

Glavne karakteristike Wirtgen-a

Osnovan, 1961
Broj zaposlenih, 1300
Prodajna i servisna preduzeća, 55
Ovlašćeni dileri, preko 150

Lider u tehnologiji glodanja

Zahvaljujući dugom iskustvu i visokom stepenu inovacija, Wirtgen GmbH je tržišni lider u svetu, u industriji mašina za hladno glodanje. Naša jedinstvena ponuda od preko 17 modela mašina zadovoljava sve zahteve naših klijenata.

Fokus na tehnologiji primene

Uvek osluškujemo šta se dešava na radnim lokacijama širom sveta. Naši specijalisti za primenu redovno razgovaraju sa klijentima širom sveta o izazovima i zahtevima sa kojima se susreću u svakodnevnom poslu. Oni zatim formiraju bazu naših rešenja i proizvode koji će obezbediti vaš uspeh.

Na lokacijama širom sveta

Snažno lokalno prisustvo poslovnica Wirtgen Grupacije, kao i usko povezane mreže ovlašćenih dilera, omogućava da održimo direktan i blizak kontakt sa našim klijentima u svim relevantnim područjima.

Više o kompaniji: www.wirtgen.de

Go to top