wurth

Međunarodni koncern Wurth, prisutan u 86 zemalja sa više od 380 kompanija, snabdeva profesionalce u oblasti montaže sa preko 100.000 različitih artikala. Saradnja sa Wurth-om je garancija kvaliteta i efikasnost svakog profesionalca. Osnovna delatnost Wurth kompanije je prodaja montažnih i artikala za povezivanje materijala.

Wurth u Srbiji postoji od 1996. godine i brzo se pozicionirao kao lider na tržištu. Naši klijenti vide Wurth kao kompaniju koja profesionalcima nudi najkvalitetnija rešenja i proizvode.

Kupcima nudimo rešenja za svakodnevne poslove u vidu vrhunskih artikala, ali i sistemska rešenja koja obuhvataju pored artikala i našu tehničku kompetenciju iz raznih oblasti montaže i snabdevanja potrošnim materijalom kupaca iz automobilske, metalske, drvne i drugih industrija.

Stalno usavršavanje i svakodnevni kontakt sa brojnim korisnicima (20.000 klijenata) naših artikala obezbeđuje da naši kupci imaju stručne sagovornike koji razumeju procese i poznaju tehnologije. Tim sastavljen od ljudi koje su školovali stručnjaci Wurth-a donosi novosti i kvalitetna rešenja za dnevne poslove i probleme u skoro svako mesto naše zemlje.

Negujemo individualan pristup vašim potrebama – svakom kupcu njegov Wurth

Više o kompaniji: www.wurth.rs

Go to top