20. oktobra u Sava Centru od 17.30 – 18.30 časova, na najvećem IT događaju u regionu, Microsoft Sinergija 11 u sali MBS 202, GoPro će održati stručno predavanje na temu: Tržište add-on rešenja, jedna od najvećih prednosti MS Dynamics NAV-a.

PREDAVAČI

Zoran Vasić, PMP Project manager u GoPro d.o.o.
Damir Barjaktarević, Managing director u GoPro d.o.o.

Na ovoj sesiji dobićete uvid o tržištu add-on rešenja za MS Dynamics, načinu njegovog funkcionisanja i primerima sa domaćeg terena.

Na predavanju će biti obrazloženo:
– šta je tržište add-onova i šta ono donosi Dynamics proizvodima
– interes kompanija koje se specijalizuju za pravljenje add-onova
– interes Microsoft Dynamics partnera koje prodaju add-onove
– interes klijenata
– detalji vezani za add-onove: šta razlikuje add-on namenjen tržištu od add-ona koji nije namenjen tržištu, metode kupovine i poručivanja add-onova, obim prenetih prava na reselere, obim prenetih prava na krajnje kupce.

Biće prikazan i case study sa domaćeg terena: GoPro add-on za obračun ličnih primanja kao prvi domaći add-on koji prati filozofiju otvorenih add-onova. Provešćemo vas kroz sve faze kroz koje je ovaj add-on prošao od dizajna do implementacije od strane reselera i osvetliti specifičnosti koje su morale biti zadovoljene da bi se ovaj add-on uistinu mogao nazvati proizvodom. Imaćete priliku da čujete i iskustva Dynamics partnera koji prodaju ovaj add-on, kao i klijenata koji su ga čak sami implementirali.