Za GoPro je 2019. godina cela u znaku desetogodišnjice poslovanja koju obeležavamo i pozitivnih promena koje smo uveli i koje želimo da uvedemo.

 

U sredu 2.10.2019.godine, u Bitef Art Cafe-u zajedno sa našim zaposlenima, klijentima, partnerima i prijateljima firme, uz odličnu muziku i veselu atmosferu, proslavili smo deceniju GoPro poslovanja i nove poslovne pohode.

GoPro 10 godina poslovanja

Petar Miljković, Direktor GoProa, pozdravio je sve goste i podelio par zanimljivih informacija o GoPro-u.

GoPro 10 godina poslovanja

"Za 10 godina naša kuća je prošla put koji često nije bio lak, ali koji je uvek bio ispravan. GoPro je nastao na viziji da kompanija može da postoji i radi i da ceo proces bude lep i ugodan za ljude koji u njoj rade, a pre svega da donese vrednost onima koji nam poklone poverenje da im svojim rešenjima pomognemo da budu uspešniji.
Mi smo firma koja se vodi vrednostima i procesima. Vrednosti delimo među sobom, a procese stalno unapređujemo. Važno mi je da svi prisutni znaju da nam je na prvom mestu zadovoljstvo zaposlenih, a odmah zatim zadovoljstvo klijenata, jer duboko verujemo da zadovoljni zaposleni čine klijente zadovoljnima.
U narednom periodu planiramo da rastemo kao i do sad: u skladu s realnošću i mogućnostima, stalno i stabilno, ni premalo, ni previše. Takođe planiramo da ne menjamo način rada, odnosno da sa svim klijentima ulazimo u ravnopravan odnos, koji mora da bude fer za sve. I dalje će svi moći da očekuju od nas da uvek dobiju savet za koji smatramo da je najbolji za vas, naše cenjene klijente i partnere.
Planiramo i da nastavimo sa pojačanjem našeg prisustva globalno. S ponosom mogu da istaknem da za sada još samo u Australiji nemamo klijente i da je kvalitet, znanje i posvećenost i pristup poslu prepoznat u celom svetu, ne samo u Srbiji i bivšoj SFRJ.
Nastavićemo da ulažemo u naše zaposlene, u njihovo znanje i veštine. Smatramo da su naše koleginice i kolege naša najveća vrednost, i iskoristiću ovu priliku da se zahvalim i porodicama i prijateljima naših zaposlenih na podršci koju im pružaju. Zauzvrat, mi ćemo se uvek truditi da vam kući dolaze na vreme i da ih kod kuće ne muče nikakve brige sa posla.
Pored posla, nama su važne i porodične vrednosti, imamo dosta dece u GoPro, od pre neki dan imamo i novu bebu, imamo i nekoliko bračnih parova, a imamo i nekoliko trudnica koje su večeras sa nama ovde. Želimo da ih bude što više i da naše koleginice i kolege dok gradimo zajedno našu firmu, grade i svoje porodice.
Takođe, mi ćemo nastaviti da pomažemo i one kojima je pomoć vrlo potrebna. Pre svega, mislim na decu koja su jedna od najosetljivijih grupa, ali i na sve one kojima možemo da pomognemo. Drago mi je da večeras vidim i predstavnike organizacija s kojima sarađujemo po tom pitanju.
Na kraju, želim da se zahvalim svim našim zaposlenima, našim klijentima i partnerima. Naravno, bez vas ne bismo bili tu gde jesmo. Hvala vam na poverenju - trudićemo se da ga uvek opravdamo i da sutra budemo bolji nego što smo danas."

Uručene su Zahvalnice našim najvažnijim partnerima, kompaniji Microsoft i Žejn, sa kojima sarađujemo skoro od samog početka poslovanja, sa željom da i u buduće uspešno radimo kao i do sada.

GoPro 10 godina poslovanja

U ime kompanije Microsoft, zahvalnicu je primio gospodin Željko Vujinović, direktor kompanije Microsoft u Srbiji. Gospodin Vujinović od 2014. godine, predvodi posvećen i dinamičan tim i svojom je ekspertizom i bogatim iskustvom u oblasti informacionih tehnologija doprineo uspešnom razvoju kompanije, ali i srpskog digitalnog tržišta.

GoPro 10 godina poslovanja

Zahvalnicu za kompaniju Žejn, primio je gospodin Ernest Žejn, vlasnik kompanije. Kompanija predstavlja slovenačko-nemačku grupaciju koja, kroz svoj proizvod ShakeSpeare sistem za upravljanje dokumentima i poslovnim procesima, digitalizuje i transformiše rad i poslovanje mnogih kompanija širom Evrope.

GoPro 10 godina poslovanja

Kao odgovorni član društva, GoPro je oduvek bio aktivno uključen u društveno odgovorne projekte, posebno one okrenute deci. Od samog osnivanja, kompanija puno ulaže i neguje društveno odgovorne vrednosti. Zaposleni kompanije takođe dele ove vrednosti, pa su iz tog razloga sve akcije koje je kompanija organizovala u tom smislu, imale punu podršku i zalaganje celog GoPro tima. Na to je naša firma veoma ponosna.

Predstavnici Fondacije SOS dečijih sela sa kojima smo organizovali i podržali niz humanitarnih akcija, pozdravili su goste i pozvali ih da se priključe projektima koje njihova organizacija vodi, u meri u kojoj je to moguće.

GoPro 10 godina poslovanja

Dobra zabava i odlična muzika poverena je prijateljima iz Penthouse Benda iz Niša.

GoPro 10 godina poslovanja

Ova godišnjica, donela je i našem logotipu malo osveženja i lepih promena. Želeli smo da dodatno iskomuniciramo da je GoPro firma koja ima agilni pristup poslovanju i radu i da se mozemo brzo prilagoditi datim situacijama.

Go to top