Kompanija GoPro je tradicionalno uzela učešće u programu BizIt-a koji je ove godine organizovan pod sloganom ’Digitalna ekonomija 2020’.

Miloš Pucarević (GoPro Business Development Manager), govorio je o Microsoft POWER BI izveštavanju i analizi.

Bizit 2019

Šta je BI? - Skup alata i tehnika kojima se prikupljaju i transformišu podaci u relevantne i pouzdane informacije - u pravo vreme, pravim osobama, sa ciljem da se donesu dobre poslovne odluke u najkraćem roku.

Bizit 2019

GoPro poslovno izveštavanje za Microsoft Dynamics 365 Business Central je rešenje koje obezbeđuje detaljne analize i izveštaje praćenje ključnih indikatora performansi (KPI) kako bi se preduzećima pomoglo u poboljšanju performansi poslovanja. Dobro i tačno izveštavanje utiče na bolje donošenje odluka i upravljanje performansama poslovnog sistema.

Bizit 2019

Microsoft Power BI je poslovno analitičko rešenje koje omogućava vizuelizovanje i deljenje podataka iz različitih izvora. GoPro BI rešenje koristi Microsoft Power Bi kao prezentacioni sloj za kreiranje analiza i izveštaja.

Petar Miljković (GoPro CEO) uzeo je učešće na panelu “Rogovi u vreći”. Panel je doneo konstruktivnu diskusiju na temu odnosa implementatora informacionog sistema i njihovih klijenata – kompanija u kojima se softver implementira.

Bizit 2019

Go to top