Business Intelligence

BC Insight

 

GoPro BC Insight je rešenje zasnovano na Microsoft Power BI platformi i Microsoft Dynamics 365 Business Central ERP rešenju koje krajnjim korisnicima omogućava jednostavnu analizu podataka kroz detaljan uvid u važne segmente poslovanja.

Napravite jasne, koncizne, pregledne i prijatne na oko izveštaje za svega par sekundi

Sistem za podršku odlučivanju, koji menadžmentu daje uvid u informacije od ključnog značaja za upravljanje poslovanjem

Danas je poslovna inteligencija (Business Intelligence) ključna komponenta svih uspešnih, konkurentnih i efikasnih kompanija. Kako kompanije rastu, postaje sve teže upravljati podacima koji se svakodnevno generišu. Ukoliko se vaša kompanija oslanja na podatke kako bi donela ispravne odluke, ovo može da bude velika prednost i unapređenje za vaše poslovanje.

Svi menadžeri žele da donose odluke zasnovane na osnovu tačnih i sistematizovanih podataka. Prikupljeni podaci iz različitih izvora dobijaju značenje i postaju korisne informacije u GoPro BC Insight rešenju. Ovaj moćan alat omogućava kompanijama da brzo, lako i jednostavno vizualizuju i analiziraju ključne podatke kako bi podigli celokupno poslovanje na viši nivo.

Povećanje produktivnosti. Imajući u vidu da je sistem integrisan, potrebe za administracijom se maksimalno smanjuju. Uštedećete sate, pa čak i dane na godišnjem nivou. Održite optimalan nivo produktivnosti, postignite više u toku dana, smanjite mogućnost ljudske greške i omogućite zaposlenima brže i efikasnije obavljanje svakodnevnih zadataka.

Mogućnost pune kontrole nad finansijama. Potrebno vam je pouzdano rešenje koje će vam pružiti celokupan pregled finansija? Sa finansijskim izveštajima dobićete ključne pokazatelje poslovanja koje možete koristiti za donošenje važnih finansijskih odluka u okviru kompanije.

Praćenje prodaje, nabavke i zaliha sa lakoćom. Sa GoPro BC Insight izveštajima dobijate kompletan pregled zaliha i uvid u to šta možete učiniti kako biste ih dodatno optimizovali. Pogledajte i analizirajte podatke i prepoznajte trendove u prodaji vaših proizvoda.

Poboljšanje vidljivosti potražnje i dugovanja. Želite da na brz i jednostavan način dobijete uvid u potraživanja i dugovanja? Sa GoPro BC Insight-om dobićete izveštaje koji će vam pružiti detaljan pregled svih potraživanja i dugovanja kako biste se postarali da novac bude uplaćen na vreme.

Pristup sa bilo koje lokacije ili uređaja. GoPro BC Insight-u možete lako pristupiti bilo gde, što ga čini savršenom opcijom za kompanije čiji zaposleni rade od kuće ili na više lokacija, kao i za menadžere kojima je bitno da imaju tačne i dostupne podatke u svakom trenutku.

Jednostavan za korišćenje. Jedna od ključnih pogodnosti GoPro BC Insight-a jeste jednostavnost. Od pristupa neophodnim podacima deli vas svega nekoliko klikova. Svaki korisnik može prilagoditi izveštaje svojim potrebama ili jednostavno kreirati nove analize. Prilagođena kontrolna tabla dozvoljava korisnicima da u svakom trenutku vide podatke koji su im ključni za poslovanje.

Donošenje pravih odluka u svakom trenutku. GoPro BC Insight rešenje vam obezbeđuje konstantnu dostupnost informacijama kako biste poboljšali kvalitet odluka i skratili vreme za donošenje istih. Predvidite i prepoznajte potencijalne poteškoće koje u budućnosti mogu negativno uticati na produktivnost, proizvodnju, zalihe ili vreme isporuke.

Otključajte pun potencijal vaših podataka

productivity

Poboljšajte produktivnost

efficiency

Povećajte efikasnost

decision-making

Brže donošenje odluka

GoPro BC Insight paketi

Standard

Power BI model

Power BI izveštaji

Mogućnost izmene modela

Učitavanje istorije

Broj kompanija uključenih u analizu

do 5

Maksimalna veličina Data Warehouse baze

250 Gb

€250

Professional

Power BI model

Power BI izveštaji

Mogućnost izmene modela

Učitavanje istorije

Broj kompanija uključenih u analizu

neograničeno

Maksimalna veličina Data Warehouse baze

250 Gb

€450

Ultimate

Power BI model

Power BI izveštaji

Mogućnost izmene modela

Učitavanje istorije

Broj kompanija uključenih u analizu

neograničeno

Maksimalna veličina Data Warehouse baze

neograničeno

Pozovite nas

✅ – Uključeno
❌ – Nije dostupno

Preduslovi:
Power BI Pro ili Power BI Premium per user licenca
Microsoft Dynamics 365 Business Central online ili Microsoft Dynamics 365 Business Central on premise
Dnevno osvežavanje podataka
Cene su na mesečnom nivou uz godišnju obavezu. Bez godišnje obaveze cene se uvećavaju za 20%

Saznajte više o rešenju