Microsoft Dynamics 365 Business Central

Upravljajte celokupnim poslovanjem pomoću jednog rešenja.

  Microsoft Dynamics 365 Business Central predstavlja unapređenu, novu generaciju Microsoft Dynamics NAV (Navision) sistema, dobro poznatog i u preko 150.000 kompanija širom sveta implementiranog rešenja. Nasledivši sve dobre i u primeni dokazane prakse svog prethodnika, Business Central nam donosi poslednju reč ERP tehnologija koje korisnicima omogućavaju nebrojene mogućnosti. 

  Skalabilnost sistema, njegovo projektovanje da od samog starta predstavlja ERP softver, uz unapređene modele licenciranja korisnika, omogućava mu da pokrije širok dijapazon kompanija, od ’jednog do hiljadu i jednog korisnika’. Danas je, više nego ikada ranije, svakom omogućeno da brzo i lako krene sa korišćenjem najkvalitetnijeg svetskog ERP-a, nezavisno od veličine kompanije i kompleksnosti. Kako vam se posao razvija i raste, Business Central će to sa lakoćom pratiti, podržavajući vašu kompaniju u svakom segmentu napretka.  

  Kao deo porodice Microsoft poslovnog softvera, Business Central donosi prirodnu i laku integraciju sa ostalim alatima, kao što su Office 365 (Excel, Word, Teams, Outlook i mnogi drugi), Power Platform – Power BI i Power Apps,  Microsoft Azzure cloud platforma.

  Držite svoje finansije pod kontrolom

  Optimizujte lanac snabdevanja

  Povećajte prodaju i poboljšajte uslugu

  Isporučujte projekte na vreme i u okviru budžeta

  Ko smo mi?

  Mi smo GoPro, Microsoft GOLD partner u domenu implementacije poslovnih rešenja. Pored najsavremenijeg ERP softvera, naš tim eksperata donosi preko 20 godina iskustva na različitim projektima i preko 70 postojećih kompanija koje su nam ukazale poverenje.

  Naše znanje, reference i dugogodišnje iskustvo u ovoj oblasti predstaljaju najveći kapital i vrednost firme. Misija firme je da pomogne klijentima u poboljšanju poslovanja koristeći proverenu metodologiju i vrhunsku tehnologiju, pružajući im dodatnu vrednost po adekvatnoj ceni i tačno na vreme.

  Poverenje i zadovoljstvo klijenata je snažna motivacija koja nas pokreće da stalno razvijamo nova rešenja i usluge, da uvek osluškujemo i pratimo njihove potrebe.

  Neki od klijenata

  Ako Vaše preduzeće raste i spremno je da iskoristi više mogućnosti, Microsoft Dynamics 365 Business Central je efikasno poslovno rešenje koje je jednostavno za korišćenje i u potpunosti se prilagođava Vašim poslovnim ambicijama.