Bolji način za vođenje poslovanja.

Došlo je vreme za planiranje budžeta, a digitalizacija je postala neizostavna stavka svakog plana. Ukoliko želite da napokon digitalizujete svoje poslovanje, poboljšate produktivnost, uštedite vreme i podignete poslovanje na viši nivo, morate predvideti deo budžeta i za ERP rešenje.

OSIGURAJTE NESMETAN RAST

Ukoliko vodite poslovanje na isti način kao većina firmi na našem području, verovatno se oslanjate na Excel ili Google Sheets. Iako su obe opcije povoljne, a upravljanje podacima jednostavno, one jednostavno nisu pogodne za duže staze.

Ukoliko teško izlazite na kraj sa razbacanim podacima koji se sve više gomilaju, možda je vreme za prelazak na rešenje koje će Vam pomoći da sa lakoćom prevazićete sve izazove – ERP. On pomaže firmama da izgrade čvrste temelje, povežu celokupno poslovanje i donose bolje odluke zasnovane na podacima.

Ako Vaša firma raste i spremna je da iskoristi više mogućnosti, Microsoft Dynamics 365 Business Central je efikasno poslovno rešenje, jednostavno za korišćenje koje se u potpunosti prilagođava Vašim poslovnim ambicijama i potrebama.

Srpsko tržište je neverovatno kompetitvno. Dajte svom poslovanju prednost i izdvojte se od konkurencije sa Business Central-om, rešenjem koje koristi preko 200.000 kompanija širom sveta.

JEDNO REŠENJE – BEZBROJ MOGUĆNOSTI

Pokrijte sve potrebe sa jednim rešenjem – Obezbedite nesmetan rast poslovanju sa rešenjem koje povezuje prodaju, uslugu, finansije i ostale timove u okviru Vaše firme kako bi se adaptirali brže svih promenama na tržištu i ostvarili besprekorne rezultate.

Povećajte prodaju i poboljšajte odnos sa kupcima – Business Central će Vam dozvoliti da sa lakoćom odgovorite na zahteve ili žalbe kupaca, prepoznate prilike za poboljšanje podrške, pratite ponašanje kupaca i još mnogo toga.

Podignite produktivnost na viši nivo – Održite optimalan nivo produktivnosti, postignete više u toku dana, smanjite mogućnost ljudske greške, automatizujete procese, pristupite važnim podacima u svakom trenutku i omogućite zaposlenima da obavljaju svoje zadatke brže.

Smanjite troškove – Automatizovanjem zadataka, efikasnijim radom, brzim pristupom relevantnim informacijama, predviđanjem potencijalnih problema i donošenjem boljih odluka možete značajno smanjiti operativne i administrativne troškove.

ZAŠTO GA FIRME KORISTE

Iako Business Central nije jedino rešenje na tržištu, sve više firmi u svetu i kod nas odlučuje da pokloni poverenje baš njemu.

Automatizujte ručne procese – Dozvolite Business Central-u da preuzme manje zabavne zadatke kako biste mogli da produktivno provedete vreme i fokusirate se na ono što je najbitnije, razvijanje Vaše firme.

Dobijajte sveobuhvatne izveštaje – Recite zbogom uvoženju i izvoženju podataka širom različitih sistema koje koristite. Pogledajte automatske izveštaje na jednom mestu i pristupite im preko bilo kog uređaja, na bilo kojoj lokaciji.

Kompleksne integracije su prošlost – Sa Business Centralom možete upravljati svim odeljenjima i ograncima u okviru firme i sve to uz pomoć jednog, jedinog rešenja.

Treba Vam pomoć? Imate pitanje? Uvek smo tu za Vas. Javite se.