KORISTI

Koristi za poslovanje

Ono što je najvažnije je da ćete sa GoPro poslovnim izveštavanjem za Microsoft Dynamics NAV imati jednu verziju istinitih podataka na koju možete uvek da se oslonite

Automatizujte i poboljšajte izveštavanje

Možete da drastično smanjite trošenje vremena na mesečno izveštavanje, kao i na izveštaje za rukovodstvo i da na taj način oslobodite vreme za strateške analize koje će suštinski doprineti poboljšanju vašeg poslovanja. Automatizujte radne procese vašeg izveštavanja i omogućite da celokupno izveštavanje ide sa jedne centralne OnLine lokacije.

Bolje upravljanje zalihama

Obezbedite optimalno stanje zaliha. Pobrinite se da nemate prevelike količine zaliha koje vam „vezuju“ obrtni kapital i povećavaju otpise. Ali isto tako vodite računa i o tome da stanje zaliha ne bude premalo, što može uzrokovati nedostatak robe i pad prometa sa kupcima.

Fokus poslovanja na performansama

Obezbedite jasan, stalan uvid u informacije preduzeća, kako biste pomogli svojim zaposlenima da donose bolje odluke i poboljšaju performanse. Proaktivno uočite i upozorite svoj tim o potencijalnim problemima i to u što ranijoj fazi. Prevaziđite izveštaje koji vam govore samo šta se dogodilo, a ne daju odgovore na pitanje zašto se dogodilo. Pronađite razloge koji se kriju iza performansi i to iskoristite da poboljšate svoje poslovanje.

Izbacite „nagađanje“ u poslovanju

Izbacite „nagađanje“ kod postavljanja strategija za određivanja cena, kako biste doneli bolje odluke oko cenovnika. Omogućite sebi jasniju sliku o kretanjima tražnje i postavite prave cene da biste ostvarili svoje ciljeve. Sa pravim i tačnim poslovnim odlukama, omogućite firmi lakše i brže preuzimanje većeg dela tržišta, povećanje prihoda i profita, efikasnije se oslobodite viška zaliha.

Oslobodite gotovinu

Kroz proaktivne analize obrazaca ponašanja vaših kupaca i dobavljača, imaćete mogućnost da oslobodite gotovinu. Analize vam mogu pomoći da na primer označite kupce koje kasne sa plaćanjem i koji predstavljaju rizik, pa da na taj način bolje i efikasnije planirate svoje tokove novca.

Doslednost i konzistentnost izveštaja

GoPro poslovno izveštavanje za Microsoft Dynamics omogućava da jedanput kreirane analize i izveštaje, koristite ponovo bilo gde unutar i van svog preduzeća.