Microsoft Dynamics Nav Funkcionalnosti

Ljudski resursi

Modul Ljudski resursi održava i prati kompletnu bazu podataka o zaposlenima.

Precizni podaci o zaposlenima su ključni za upravljanje ljudskim resursima. Microsoft Dynamics NAV Ljudski resursi pruža fleksibilne mogućnosti za organizovanje i kontrolu podataka o zaposlenima.

Napravljena oko centralne baze podataka o zaposlenima, ova funkcionalnost pruža pouzdanost u upravljanju kadrovima u Microsoft Dynamics NAV.

Kartica zaposlenog daje kompletnu istoriju podataka za svakog zaposlenog. Informacije uključuju lične podatke kao i različite vrste dodatnih administrativnih podataka. Generičke statističke šifre grupisanja tako da omogućavaju kategorizaciju zaposlenih po različitim kriterijumima.

Na primer, moguće je kreirati sopstvenu listu kvalifikacija zaposlenih i dodeljivati odgovarajuću šifru kartici radnika. Ove šifre mogu uključivati diplome iz školovanja, edukativne i profesionalne sertifikate. Ova informacija zajedno sa statističkim šiframa, pomaže vam da pronađete zaposlenog koji odgovara određenom tipu posla ili projekta.

Održavanje kompletne baze zaposlenih

Definisanje sopstvenih pravila za evidentiranje odsustva

Davanje širokih prava za posmatranje osnovnih podataka o zaposlenima uz istovremena rigorozna prava pristupa poverljivim podacima

Izrada trenda odsustva na osnovu istorije odsustva

Praćenje zaduženja radnika opremom datom na korišćenje: laptop, mobilni telefon, platne kartice i slično.