Microsoft Dynamics NAV 

Microsoft Dynamics NAV (Navision) je inovativno i fleksibilno ERP rešenje koje će se razvijati zajedno sa Vašom kompanijom. Najbolja moguća investicija koja će menadžmentu i zaposlenima pružiti moćan alat za savladavanje izazova zahtevnog tržišta i veliku prednost nad konkurencijom.

Detaljnije NAV ...

Document Management System

Elektronsko poslovanje danas predstavlja osnov i standard za efikasno funkcionisanje svake institucije ili kompanije. Primenom savremenih tehnologija elektronske obrade podataka, upravljanje dokumentima, upravljanje poslovnim procesima, osim konkurentne prednosti, kompanijama se omogućava da kroz brz protok informacija, bržu evidenciju i uštedu u resursima, bolje upravljaju svojim poslovanjem i prate trendove na tržištu, što čini osnovu za njihovu veću profitabilnost.

Detaljnije DMS ...

Business Intelligence

Poslovno izveštavanje za Microsoft Dynamics NAV je gotovo rešenje koje vaše NAV transakcije dovodi na videlo, omogućavajući preduzećima da poboljšaju performanse poslovanja. Utiče na bolje donošenje odluka i upravljanje performansama sa svim mogućnostima poslovnog izveštavanja kao što su kontrolne table, ključni indikatori performansi, scorecards, izveštaji, analize, alarmi i zakazivanje izveštaja.

Detaljnije BI ...

GoPro Payroll

GoPro ima sopstveni modul za obračun zarada i ostalih primanja. Ovaj software za plate je razvijen od početka na osnovu višegodišnjeg iskustva u implementaciji modula zarada, mahom kod velikih i srednjih preduzeća.

Detaljnije Payroll...

NAV OnTheGo

NAV OnTheGo je Android OS mobilna aplikacija namenjena komercijalistima za potrebe rada na terenu. Optimizovana je za rad na tablet uređajima i zajedno sa uređajem predstavlja glavno sredstvo rada komercijaliste.

Detaljnije OnTheGo ...

Go to top