GOPRO

Poslovna rešenja

Pogledajte naša rešenja i pronađite pravo za Vašu firmu.

Vrhunsko poslovno rešenje koje nudi malim i srednjim firmama moćno, a istovremeno povoljno rešenje koje može biti posebno i fleksibilno prilagođeno potrebama firme i koje će se razvijati zajedno sa njom.

Najbolja moguća investicija koja će menadžmentu i zaposlenima pružiti moćan alat za savladavanje izazova zahtevnog tržišta i veliku prednost nad konkurencijom. Brz protok informacija, automatizacija i unapređenje poslovnih procesa, moćan sistem izveštavanja i integrisanost ovog ERP rešenja, pomoći će u povećanju produktivnosti i kvalitetnijim odlukama kompanije.

UBRZAJTE SVOJE POSLOVANJE DANAS

MS Dynamics NAV / Business Central olakšava i ubrzava rad

MS Dynamics NAV / Business Central se bez problema integriše sa postojećim sistemima preduzeća i fleksibilno prilagođava načinu poslovanja firme.

Nudi prilagodljive opcije, dodatne funkcionalnosti i mogućnost proširenja rešenja, koje zajedno raste sa razvojem preduzeća.

Kao jedan od Microsoft-ovih proizvoda, MS Dynamics NAV / Business Central takođe izgleda i funkcioniše kao i ostali njihovi proizvodi i tehnologije koje zaposleni već koriste u svom svakodnevnom poslovanju. Prepoznatljivost rešenja zahteva minimalnu obuku za korišćenje, što u velikoj meri štedi troškove, a sa druge strane, korisnici brzo prihvataju rešenje i sve njegove benefite koje koriste u svom poslu.

ZAŠTO NAV?

Razlozi za uvođenje Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV jača disciplinu i odgovornost u radu, zahteva svesno i tačno obavljanje poslova i podstiče komunikaciju i saradnju među zaposlenima. Predstavljamo Vam neke od osnovnih razloga zbog kojih je dobro uvesti MS Dynamics NAV.

Integracija finansijskih informacija i povećanje produktivnosti

NAV stvara jednu jedinu verziju realnog poslovanja firme, koju nije moguće dovesti u pitanje, jer sve službe u firmi koriste isti sistem.

Imajući u vidu da je sistem je integrisan, potrebe za administracijom se maksimalno smanjuju. Dupli unos podataka se potpuno eliminiše.

Uvođenje najbolje prakse u Vaše poslovanje

Zbog velikog broja firmi koje ga sa uspehom koriste, uvođenjem NAV-a u vaše poslovanje, organizovaćete firmu i primeniti najbolju svetsku praksu za mnoge poslovne procese. Tokom procesa implementacije, vaši zaposleni će dobijati informacije i savete od strane stručnih i sertifikovanih konsultanata koji odlično poznaju poslovne procese mnogih uspešnih firmi i koji će deo svog znanja preneti i na vaše zaposlene.

Integracija poslovnih informacija

Centralizovanost svih poslovnih informacija firme olakšava praćenje realizacije poslovanja, koordinaciju (funkcionalno usklađivanje) i sinhronizaciju (vremensko usklađivanje) proizvodnje, skladišta i distributivnih kanala na različitim mestima. U istom sistemu vrlo lako možete voditi poslovanje više preduzeća i kreirati zajedničke i uporedne izveštaje, konsolidovati finansijske izveštaje.

Standardizacija i ubrzanje poslovnih procesa

NAV obezbeđuje standardizaciju. Takva standardizacija, korišćenje jednog jedinog integrisanog sistema omogućava stvaranje ušteda u vremenu, povećanje produktivnosti i smanjenje potrebe za živim ljudskim radom.

Sniženje nivoa zaliha

NAV omogućava efikasno obavljanje logističkih procesa bez nepotrebnih zastoja, praznih hodova, napetosti i sukoba, doprinosi povećanju transparentnosti procesa realizacije narudžbi unutar kompanije što rezultira smanjenjem zaliha gotove robe u skladištima i otpremnim rampama.

Uvećanje vrednost vaše kompanije

Potvrda uspešnosti jedne kompanije je i poznat svetski priznat informacioni sistem koji je garant dobre organizacije, transparentnosti i brze dostupnosti informacijama. Svi podaci se nalaze u sistemu, pa je samim tim firma manje zavisna od zaposlenih koji informacije drže u svojim glavama, a standardni procesi će učiniti da zaposleni mogu lakše menjati svoje pozicije u firmi.

SPECIFIKACIJE

Osobine Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV je rezultat dugogodišnje prisutnosti na tržištu kod velikog broja korisnika. Tokom tog procesa rešenje je unapređivano i očišćeno od propusta.

Broj korisnika sam za sebe govori o kvalitetu rešenja i mogućnosti primene u različitim poslovnim sistemima i u različitim zakonodavnim uslovima. Program se konstantno razvija od 1983. godine, hiljade inženjera i specijalista različitih struka radi na njegovom unapređenju. U svetu je do sada Microsoft Dynamics NAV prisutan u preko 100.000 preduzeća.

Microsoft dosta truda ulaže u lokalizaciju ovog globalnog poslovnog rešenja. Može se reći da je Microsoft Dynamics NAV najlokalizovanije globalno rešenje koje se implementira u Srbiji. Danas ga u Srbiji koristi preko 200 uspešnih preduzeća.
MS Dynamics NAV se koristi u mnogim zemljama sveta pa samim tim je i preveden na veliki broj jezika, u istom preduzeću korisnici mogu raditi u isto vreme sa različitim jezicima i štampati dokumenta na različitim jezicima.
U poređenju sa drugim poslovnim softverima iz svoje klase, jedino je Microsoft Dynamics NAV otvorio svoje razvojno okruženje, omogućavajući vam da dodate svoje polje u postojeću tabelu, kreirate sopstvenu tabelu, a čak i modifikujete izvorni kod ili dodate novi, a sve to u okviru rapidnog razvojnog okruženja.
"Nikada nismo naišli na zahtev klijenta koji nismo uspeli da rešimo i isporučimo u vezi Microsoft Dynamics NAV-a uz pomoć našeg iskusnog razvojnog tima, često i sa manje troškova i utrošenog vremena nego što je bilo očekivanje klijenta. Ovo proističe iz Microsoft Dynamics NAV bogatog seta funkcionalnosti i pristupa izvornom kodu u okviru rapidnog razvojnog okruženja."

Rapidno razvojno okruženje omogućava:

– Dodavanje polja u bilo koju tabelu
– Dodavanje tabela
– Definisanje veza i odnosa između tabela
– Uklanjanje nepotrebnih polja zbog ubrzanja unosa podataka
– Prilagođavanje menija (okna za navigaciju) prema korisnicima i ulogama
– Dodavanje programske logike u svrhu automatizovanog rešavanja zadataka
– Uređivanje Microsoft Dynamics NAV izvornog koda
– Uređivanje Microsoft Dynamics NAV izveštaja ili kopiranje i uređivanje (bez potrebe za kreiranjem od samog početka)
– Izlaganje bilo kog dela logike ka eksternim programima preko web servisa
– Uvoz/Izvoz podataka u bilo koju ili iz bilo koje tabele preko xml, csv i slično
– Sinhronizaciju bilo koje table u bilo koji entitet u Outlook

Microsoft Dynamics NAV donosi realne koristi koje uključuju:

– Zamenu većeg broja aplikacija koje trenutno koristite
– Objedinjavanje ostrva informacija u jednu celinu
– Eliminisanje potrebe za radom u Excel-u, Access-u ili drugim bazama podatka
– Zamenu ili integraciju sa postojećim softverom za određenu granu industrije
– Zamenu prethodnog softvera i eliminisanje troškova održavanja koji se na njega odnose
– Postizanje realnog povrata investicije kroz povećanje efikasnosti rada
– Integracija sa drugim sistemima

Na našem tržištu ne postoji nijedno drugo rešenje koje poseduje tako veliku sposobnost integrisanja sa drugim programima kao što to ima Microsoft Dynamics NAV. GoPro je izvršio veliki broj integracija sa postojećim sistemima klijenata.

Alati koji nam stoje na raspolaganju uključuju:

– Transfer datoteka ( preko .xml, text, .csv, Excel)
– Microsoft SQL
– SharePoint
– Web servisi i izlaganje bilo kog dela logike ka eksternim programima
– EDI
– Biz Talk
– Outlook sinhronizacija bilo koje tabele ili entiteta
– Sinhronizacija sa mobilnim aplikacijama bilo koje tabele ili entiteta
– Web sajt direktna integracija uz pomoć velikog broja alata.
– Jednostavna upotreba

Korisnički interfejs će omogućiti brzo prihvatanje od strane zaposlenih iz razloga što je Microsoft Dynamics NAV proizvod Microsoft-a kao i Windows i Office koji se svakodnevno koriste.

PROCES RAZVOJA

Doneli ste odluku da vam treba novi informacioni sistem. Šta dalje?

Prijavite se na našu mail listu

Saznajte prvi za GoPro promocije i budite u toku sa raznim
dešavanjima i novostima iz branše

[mc4wp_form id=“101″]