MS DYNAMICS NAV PO DELATNOSTIMA

Proizvodnja

Unapredite vaše poslovanje od proizvodne hale pa do upravljanja troškovima proizvodnje

Microsoft Dynamics NAV Proizvodnja vam može pomoći da ubrzate odziv na zahteve kupaca i da poboljšate ukupne performanse na taj načn što obezbeđuje alate uz pomoć kojih je moguće upravljanje proizvodnim procesom.

Dynamics NAV poseduje funkcionalnosti koje su vam potrebne da biste donosili dokumentovane odluke o brojnim kritičnim pitanjima sa kojim se susrećete svaki dan. Njegova moćna MRP funkcionalnost (Material Requirements Planning) pomaže vam u odlučivanju kada je nešto potrebno proizvesti ili poručiti.

Microsoft Dynamics NAV MRP je fleksibilan i omogućava rad u regenerativnom (replaniranje) i net-change (korigovanje postojećih planova) modu. Vi definišete kritične artikle i način na koji se oni nabavljaju a MRP će to iskoristiti da bi izračunao neto zahtev. Sistem će predložiti šta je potrebno nabaviti na osnovu činjenica a ne na bazi nagađanja. Takođe, usled stalnih promena koje diktira dinamično tržište, sistem pruža fleksibilnost u pogledu usvajanja novih i modifikacije postojećih proizvodnih postupaka i tehnologija, a da pri tom ne dođe do zastoja u procesu proizvodnje.

Dynamics NAV je moguće implementirati bez zastoja u postojećem proizvodnom procesu. Početak rada sa osnovnim modulom za proizvodnju pružiće vam momentalnu korist a njegova ukupna korisnost se može povećati implementacijama u više faza u kojima bi se postepeno uključivali dodatni moduli za proizvodnju (MRP i MPC) ili razvijali novi moduli u zavisnosti od zahteva koje vaše poslovanje postavlja pred vas.

Jednostavno upravljanje radnim nalozima i proizvodnim sastavnicama.

Automatski ili manuelni proces planiranja.

Grafički prikaz za brzo uočavanje problema i rešavanje uskih grla pre nego što dovedu do zastoja proizvodnje.

Jasan uvid u proces proizvodnje koji je u toku.

Microsoft Dynamics NAV Proizvodnja pruža jasne i precizne informacije o proizvodnji pružajući uvide koji su istovremeno ažurni i pouzdani.