Nijedna kompanija ne može da postoji bez svojih zaposlenih. Oni su temelj svake uspešne organizacije, jer svojim svakodnevnim radom, trudom i zalaganjem pretvaraju misiju, viziju i ciljeve kompanije u realnost.

Naša kompanija je zasnovana na ideji da firma može uspešno poslovati, a da pritom ceo proces bude lepo i ugodno iskustvo za sve kolege. Oduvek smo se trudili da učinimo sve kako bismo unapredili radno okruženje i stvorili sredinu u kojoj se pojedinci osećaju zadovoljno, poštovano i prihvaćeno.

Kao rezultat imamo veliki broj kolega koji rade već nekoliko godina u GoPro-u, a neki su sa nama i preko 10 godina. Jedna od njih je i naša draga koleginica Biljana Milijić (Small Business and Payroll Product Manager) koja je skoro proslavila ovaj važan jubilej.

Biljana je tokom protekle decenije bila i ostala stub naše kompanije. Njena predanost, marljivost i profesionalizam u radu sa Payroll i Business Central za mali biznis rešenjima, ostavili su dubok trag i značajno pomogli u našem rastu i razvoju. Kroz njeno zalaganje, naš tim je postigao izuzetne rezultate, prevazilazio brojne izazove i ostvario mnoge uspehe. Biljino prisustvo ne samo da doprinosi pozitivnoj radnoj atmosferi, već inspiriše i motiviše sve nas. Zahvalni smo na njenom doprinosu i radujemo svim budućim dostignućima koja ćemo zajedno ostvariti.

Pre Bilje, desetogodišnjicu rada u GoPro-u, proslavile su i kolege Marko Andrić (Dynamics NAV/BC Solution Architect & Developer)Ljiljana Jevtić (Business Central/NAV Consultant), Mirjana Šobotović Radović (Support Team Leader) i Branko Radović (Business Central/NAV Solution Architect).

Veliko hvala na svemu i čestitamo na prvih 10 godina zajedničkog rada i druženja. Nadamo se da ćemo još dugo slaviti jubileje sa što više koleginica i kolega. Živeli!