Zaposleni su ono što pokreće svaku kompaniju, a kompanije su uspešne samo onoliko koliko su njeni zaposleni ispunjeni i zadovoljni. Oni svakodnevno svojim zalaganjem, trudom i vrednim radom pretvaraju misiju i viziju kompanije u realnost.

Većina zaposlenih provede bar trećinu dana na poslu. Zbog toga GoPro, kao kompanija kojoj su na prvom mestu zaposleni, čini sve u svojoj moći da unapredi radno okruženje kako bi se sve kolege osetile cenjenim. Čestom organizacijom porodičnih druženja i tim bildinga, pored timskih, negujemo  i podstičemo porodične vrednosti.

Zbog toga sa radošću i ponosom želimo da podelimo informaciju o našim dragim kolegama Mirjani Šobotović Radović i Branku Radoviću koji ove godine  slave 10 godina rada u GoPro-u. Ovaj veliki jubilej nas ispunjava dodatno srećom i ponosom, jer su pored velikog poslovnog uspeha u tom periodu postigli još nešto važno – zasnovali porodicu i dobili dva divna deteta. Zajedno, a i pojedinačno, Mira i Branko u sebi nose i sjajan su primer svih naših zajedničkih vrednosti: zadovoljstvo naših kolega, klijenata, integriteta, pouzdanosti i odgovornosti, proaktivnosti, kao i pripadnosti kolektivu.

Miro i Branko, najlepše vam hvala na svemu i čestitamo na prvih 10 godina zajedničkog rada i druženja. Nadamo se da ćemo još dugo slaviti jubileje sa što više koleginica i kolega. Živeli!