GoPro poslovno izveštavanje za Microsoft Dynamics NAV

Sa Microsoft Dynamics NAV, već imate bogatstvo poslovnih podataka. Ali, da li ih koristite u njihovom punom potencijalu?

GoPro poslovno izveštavanje za Microsoft Dynamics NAV je rešenje koje obezbeđuje detaljne analize i izveštaje, dashboards-a, scorecards-a, praćenje ključnih indikatora performansi (KPI) kako bi se preduzećima pomoglo u poboljšanju performansi poslovanja.
Dobro i tačno izveštavanje utiče na bolje donošenje odluka i upravljanje performansama poslovnog sistema.

Omogućeno Vam je:

  • Da jednostavno analizirate ono što je najbitnije, kao na primer tokove gotovine, profitabilnosti i analize zaliha
  • Da analizirate vaše poslovanje iz svakog ugla, uključujući neograničene multidimenzione analize i unakrsne analize vaših poslovnih knjiga
  • Da automatizujete tokove izveštavanja i tako uštedite novac i vreme utrošeno na ’ručno’ izveštavanje
  • Da postavite bilo koje pitanje o performansama, u bilo koje vreme i da na to dobijete odgovor u istom trenutku
  • Da analizirate i vaše podatke koji su nastajali ili još uvek nastaju na nekom drugom softverskom sistemu

Steknite konkurentne prednosti trenutnim uvidom u poslovne informacije

Da bi ste stekli konkurentnu prednost, veoma je bitno da jako brzo možete da sagledate Vaše podatke kroz različite aspekte i pokazatelje poslovanja. Takođe je veoma bitno da željene izveštaje i analize možete da kreirate samostalno u trenutku kada vam zatrebaju ili kad želite da postojeće izveštaje i analize prilagodite vašoj konkretnoj poslovnoj potrebi ili ideji.

GoPro poslovno izveštavanje za Microsoft Dynamics NAV vam omogućava da za kreiranje svojih analiza i izveštaja koristite Microsoft Excel, alat na koji je većina zaposlenih već naviknuta i već ga koristi u svom radu.

Ako donesete takvu poslovnu odluku , svi vaši izveštaji i analize mogu biti dostupne svima koji koriste GoPro poslovno izvestavanje za Microsoft Dynamics NAV i preko web browsera tako što ćemo za vas kreirati reporte korišćenjem MS SQL Server Reporting Services-a. U zavisnosti od vaših zahteva, u vaš poslovni sistem možemo implementirati i MS SharePoint Server koji možete koristiti kako za deljenje svih vaših izveštaja i analiza, tako i za deljenje sve vaše poslovne dokumentacije korišćenjem browsera. GoPro poslovno izveštavanje za Microsoft Dynamics NAV omogućava kreiranje scorecards izveštaja sa ključnim indikatorima performansi KPI vašeg poslovnog sistema koji vašim menadžerima mogu biti dostupni preko web browsera i na mobilnim uređajima.

Ono što je najvažnije je da ćete sa GoPro poslovnim izveštavanjem za Microsoft Dynamics NAV imati jednu verziju istinitih podataka na koju možete uvek da se oslonite.

GoPro poslovno izveštavanje za Microsoft Dynamics NAV vam obezbeđuje jedinstveno, centralno skladište za sve podatke, analize i izveštaje, tako da nema sumnje u ispravnost podataka i svima su za analize raspoloživi isti podaci.

Go to top