Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV (Navision) je vrhunsko poslovno rešenja koje nudi malim i srednjim firmama moćno, a istovremeno povoljno rešenje koje može biti posebno i fleksibilno prilagođeno potrebama firme i koje će se razvijati zajedno sa njom. Najbolja moguća investicija koja će menadžmentu i zaposlenima pružiti moćan alat za savladavanje izazova zahtevnog tržišta i veliku prednost nad konkurencijom. Brz protok informacija, automatizacija i unapređenje poslovnih procesa, moćan sistem izveštavanja i integrisanost ovog ERP rešenja, pomoći će u povećanju produktivnosti i kvalitetnijim odlukama kompanije.

Microsoft Dynamics NAV olakšava i ubrzava rad

Microsoft Dynamics NAV omogućava firmama da rade bolje i brže, centralizujući sve poslovne podatke. Kao integrisano rešenje, Microsoft Dynamics NAV povezuje informacije i poslovanje svih sektora i odeljenja unutar kompanije i čini jednu sinergičnu celinu. Vrednost ove investicije veoma brzo će se uvideti kroz postizanje boljih rezultata, automatizaciju i unapređenje poslovnih procesa, kroz bogate opcije izveštavanja, kao i jednostavnost i intuitivnost u korišćenju, koje će za krajnji rezultat imati povećanje produktivnosti zaposlenih i kvalitetnije odluke.

Microsoft Dynamics NAV se bez problema integriše sa postojećim sistemima preduzeća i fleksibilno prilagođava načinu poslovanja firme.

Nudi prilagodljive opcije, dodatne funkcionalnosti i mogućnost proširenja rešenja, koje zajedno raste sa razvojem preduzeća. Kao jedan od Microsoft-ovih proizvoda, Dynamics NAV takođe izgleda i funkcioniše kao i ostali njihovi proizvodi i tehnologije koje zaposleni već koriste u svom svakodnevnom poslovanju. Prepoznatljivost rešenja zahteva minimalnu obuku za korišćenje, što u velikoj meri štedi troškove, a sa druge strane, korisnici brzo prihvataju rešenje i sve njegove benefite koje koriste u svom poslu.

Više o Microsoft Dynamics NAV takođe možete pogledati i na Microsoft-ovom sajtu.

Go to top