Microsoft Dynamics 365 Business Central se uspostavio kao najpouzdanije i najdoslednije ERP rešenje na današnjem tržištu. Ovo vrhunsko poslovno rešenje nudi malim i srednjim firmama moćno, a istovremeno povoljno rešenje koje može biti posebno i fleksibilno prilagođeno potrebama firme i koje će se razvijati zajedno sa njom. Pogledajte 5 razloga da odaberete Microsoft Dynamics 365 Business Central za Vaše novo ERP rešenje.

1. Povećajte prodaju i unapredite korisničku podršku

Na današnjem tržištu, teško je izdvojiti se od konkurencije. Da biste povećali prodaju, potrebno Vam je nešto više od plana – morate pristupiti korisničkoj podršci na način koji će pomoći Vašoj firmi da postane sinonim za izvrsnu korisničku podršku. MS Dynamics 365 Business Central dolazi sa alatkama koje redovno prate cikluse prodaje i određuju prioritete kupaca na osnovu njihovih interesa. Ovo rešenje će Vam pomoći da izbegnete neplaćene fakture, neizmirene obaveze i još mnogo toga.

2. Smanjenje troškova

Sa MS Dynamics 365 Business Central-om ćete raditi efikasnije, donositi bolje odluke i postati produktivniji. Ovo predstavlja pozamašnu uštedu troškova. Brz pristup relevantnim informacijama za Vašu firmu predstavlja veliku uštedu vremena. Integracije sa Outlook-om, Word-om, Excel-om, Teams-om, Power BI-em i drugim Microsoft tehnologijama učiniće Vaš svakodnevni rad još lakšim.

3. Povećajte pokretljivost

Jedna od najvećih prednosti online tehnologije je sloboda kretanja koju pruža zaposlenima. Umesto rada na centralizovanoj lokaciji, MS Dynamics 365 Business Central daje zaposlenima mogućnost bezbednog rada na bilo kom uređaju, na bilo kojoj lokaciji, što ga čini neverovatno fleksibilnim za rad.

4. Sigurnost podataka

Pitate se kako da zaštitite Vaše podatke? Sa MS Dynamics 365 Business Central-om možete biti 100% sigurni da su Vaši podaci bezbedni. Autentifikacija i verifikacija korisnika je odlično organizovana. Podaci su zaštićeni šifrovanjem podataka u Business Central-u i Power Bi-u.

5. Nudi ceo svet partnerskih aplikacija

Zahvaljujući AppSource-u, korisnici mogu potpuno besplatno preuzeti ili kupiti veliki broj aplikacija koje mogu dodatno unaprediti Vaše poslovanje. GoPro je do sada na AppSource-u objavio šest aplikacija koje možete besplatno preuzeti.

Želite da saznate više o Microsoft Dynamics 365 Business Central-u?

Microsoft Dynamics 365 Business Central donosi najsavremenije tehnologije u upravljanju poslovnim procesima, omogućavajući kompanijama da se fokusiraju na svoje poslovanje i rast. Moderan alat koji predstavlja deo Dynamics porodice poslovnih aplikacija, potpuno integrisan u Microsoft ekosistem olakšava obavljanje svakodnevnih zadataka, uz napredne mogućnosti planiranja i predviđanja poslovnih promena.

Javite nam se da Vam pomognemo da radite još bolje!