Institucija od nacionalnog značaja uručila kompaniji GoPro posebnu plaketu za doprinos u radu.

Svečana akademija u Srpskom narodnom pozorištu
Svečana akademija u Srpskom narodnom pozorištu

Na svečanoj akademiji u Srpskom narodnom pozorištu, novosadski Institut za ratarstvo i povrtarstvo obeležio je 80 godina uspešnog rada.

Institut za ratarstvo i povrtarstvo predstavlja najveću naučnu instituciju i lidera u stvaranju novih sorti i hibrida ratarskih i povrtarskih kultura. Prepoznatljivi brend NS seme je jedan od najboljih izvoznih proizvoda Srbije.

Koliko je Institut važan za Srbiju, govori i izjava Direktorke Instituta, dr Svetlane Balešević –Tubić, koja je između ostalog navela:

“Do sada je u Institutu stvoreno preko 1200 sorti i hibrida, od čega je nešto više od 1000 registrovano i gaji se u inostranstvu. U otvorenoj konkurenciji na svetskom tržištu, Institutske sorte i hibridi su prisutni u više od 30 država, od Argentine, preko zemalja Evropske unije, Ukrajine, Rusije, do Kine i Indije. Sa ponosom želim da istaknem da imamo moćan naučni tim od preko 100 istraživača, od čega je 93 doktora nauka. Njima asistira preko 300 visokoobrazovanih zaposlenih i radnika različitih profila, što je garancija kvaliteta svega što Institut nudi – semena, tehnologije, obrazovanja i usluga”,

GoPro je pripala velika čast da primi posebnu plaketu i zahvalnicu
GoPro je pripala velika čast da primi posebnu plaketu i zahvalnicu

Kompaniji GoPro je pripala velika čast da primi posebnu plaketu i zahvalnicu od instituta za Partnera godine, kojom se Institut zahvalio našoj firmi za doprinos u unapređenju poslovanja. Ovo priznanje koje nam dolazi od ovako važnog klijenta je našoj kompaniji posebno važno, jer je još jedna potvrda da svoj posao obavljamo profesionalno i kvalitetno.

Potvrda da svoj posao obavljamo profesionalno i kvalitetno
Potvrda da svoj posao obavljamo profesionalno i kvalitetno

Skupu su prisustvovali i čelnici Vlade Srbije, ministri, članovi pokrajinske vlade i gradonačelnik Novog Sada.