Kakve odluke trenutno donosite i kako će to uticati na brzinu kojom će se vaši kupci oporaviti nakon završetka pandemijske krize? Upravo je ovo bila tema onlajn panel diskusije “Šta možemo da uradimo kao Microsoft Dynamics partneri kako bismo pomogli klijentima da se oporave od pandemije?”, na kojoj je učestvovao i Petar Miljković, CEO kompanije GoPro, kao jedan od tri stručnjaka za “Dynamics 365” iz Centralne i Istočne Evrope.

Tokom video konferencije razmatrano je na koji način će svet biti drugačiji i kako je izgledao pre početka pandemije i šta partneri “Microsoft Dynamics” mogu da urade kako bi pomogli klijentima da se oporave od pandemije?

Neka od pitanja konferencije bila su i za kojim rešenjima će se tragati kada, nakon ukidanja kovid mera i zaključavanja čitavih država, kompanije budu mogle da se vrate normalnom poslovanju? Zatim, na koji način je potrebno da restrukturirate Vaš tim kako bi posedovao prave kompetence i ispunio moguću potražnju? Takođe, učesnici konferencije su razgovarali o tome i na koji način kompanija “Microsoft” razmišlja o postkriznim rešenjima, kao i tome da li postoje trenutne ponude na raspolaganju kupcima koje bi im pomogle da se izbore sa krizom?

Pročitajte tekst na sajtu Nedeljnik-a na linku.