Sa ponosom i radošću želimo da podelimo sa vama da je GoPro proslavio svoj 14. rođendan! Ova godišnjica predstavlja priliku da se osvrnemo na sve što smo postigli tokom proteklih godina, ali i da se zahvalimo svima koji su nas podržali na tom putu.

Kada je GoPro počeo sa radom 2009. godine, imali smo viziju da postanemo lideri u našoj industriji. Danas, sa ponosom možemo reći da smo tu viziju pretvorili u stvarnost. Svoj uspeh pre svega dugujemo našem posvećenom timu, koji se svojim radom, trudom i zalaganjem postarao da postanemo standard kvaliteta na našem tržištu.

Odlučili smo da rođendan obeležimo interno, kako bi kolege koje nisu na odmoru ili ne rade od kuće mogle da se što bolje druže, opuste i uživaju u lepom vremenu. Proslava nije mogla da prođe bez rođendanske torte, pa je u centru dešavanja bila čuvena „Moskva šnit“ torta iz hotela Moskva.

Tokom proteklih 14 godina, prošli smo kroz razne izazove i promene. Ali svaki izazov smo dočekali kao priliku za rast i napredak. Naša sposobnost prilagođavanja i inoviranja omogućila nam je da ostanemo konkurentni i da se razvijamo u dinamičnom poslovnom okruženju.

Takođe želimo da se zahvalimo našim vernim klijentima i partnerima. Bez njihove podrške i poverenja, ne bismo bili ono što jesmo. Svi oni su deo GoPro porodice. Radujemo se nastavku saradnje i zajedničkom rastu u godinama koje dolaze.

Naša vizija je da nastavimo da inoviramo, rastemo i pružamo najbolje proizvode i usluge na tržištu. Jedva čekamo da vidimo šta budućnost nosi za GoPro.

Živeli!