Pomoću ERP rešenja možete automatizovati sve poslove u okviru kompanije i na taj način uštedeti dragoceno vreme i novac, ali ovo nije jedina pogodnost koju nudi. Ukoliko želite da pronađete ERP rešenje koje u potpunosti odgovara potrebama vaše kompanije, morate dobro proučiti tržište. Sa sve većim brojem dostupnih rešenja, pronalazak onog pravog može biti komplikovan zadatak.

Kako bi vam pomogao da odaberete odgovarajuće ERP rešenje, Forbes Advisor kreirao je listu koja se sastoji od 7 ERP rešenja različitih proizvođača. Svako od rešenja nudi različite pogodnosti. Neko je dobro za izveštaje, neko za distributere, neko za proizvodnju, ali jedno rešenje se posebno izdvojilo, jer podjednako dobro ispunjava sve kriterijume.

Microsoft Dynamics 365 Business Central je osvojio titulu najboljeg sveobuhvatnog rešenja. Pruža fenomenalnu podršku za skoro svako odeljenje, a kao ERP rešenje u oblaku, svestrano je i mobilno, kao i vaš tim – možete ga koristiti na mobilnom telefonu, tabletu ili PC-u. Nudi prikaz ključnih podataka i čartova u realnom vremenu, a automatski tokovi rada će preuzeti na sebe sve one zadatke koji se ponavljaju.

Dodatno, Microsoft Dynamics 365 Business Central omogućava jednostavno upravljanje projektima, korisničkom podrškom, HR-om, lancem napavke i proizvodnjom sa integrisanim alatima za komunikaciju. Takođe, na raspolaganju imate preko 3.500 aplikacija koje dodatno produžavaju funkcionalnost vašeg sistema.

Microsoft Dynamics 365 Business Central donosi najsavremenije tehnologije u upravljanju poslovnim procesima, omogućavajući kompanijama da se fokusiraju na svoje poslovanje i rast. Moderan alat koji predstavlja deo Dynamics porodice poslovnih aplikacija, potpuno integrisan u Microsoft ekosistem olakšava obavljanje svakodnevnih zadataka, uz napredne mogućnosti planiranja i predviđanja poslovnih promena.

Javite nam se da Vam pomognemo da radite još bolje!