Uzbuđeni smo što smo bili deo DynamicsMinds-a, poslovne konferencije održane u Portorožu, Slovenija, Evropa od 22. maja do 24. maja 2023. Ova trodnevna konferencija ujedinila je profesionalnce iz Dynamics 365 i Power Platform sveta i pružila priliku za učenje, druženje i zabavu.

Događaj je obuhvatio različite komore BizApps-a, uključujući Business Central, Customer Engagement i Power Platform. Sa 150+ sesija i 100+ govornika, uključujući i generalnog direktora GoPro-a, Petra Miljkovića, polaznici su usavršili svoje veštine i povezali se sa influenserima, predstavnicima Microsoft-a i kolegama.

Tokom svoje prezentacije „Disrupting Your Business Model with Microsoft Dynamics 365 Business Central“, naš izvršni direktor je istakao transformativnu moć usvajanja ovog vrhunskog rešenja. Demonstrirajući sveobuhvatne mogućnosti ovog rešenja, prezentacija je pokazala kako Business Central osnažuje organizacije da pojednostave operacije, optimizuju procese i steknu dragocene uvide za donošenje strateških odluka na osnovu informacija.

Konferencija je predstavila 50+ rešenja partnera, negujući nove poslovne veze i suočavanje sa izazovima. Polaznici su iz prve ruke stekli uvid u Microsoft-ovu strategiju za Dynamics 365 i Power Platform.

Održan u kongresnom centru urezanom u obalu Jadranskog mora, događaj je pružio magično iskustvo sa razigranim čarobnjaštvom i ambijentom. Prisutni su iskoristili priliku da se opuste i uživaju u ovim izazovnim vremenima.

Sa više od 1000 posetilaca, DynamicsMinds bio je savršena prilika za ponovno povezivanje i stvaranje novih veza. Ne propustite buduće događaje dok nastavljamo da učimo, umrežavamo se i blistamo kao zajednica.