Pandemija je razotkrila ranjivosti i nedostatke globalnog modela lanca nabavke. Veliki broj kompanija širom sveta, koje nisu ni znale šta ih čeka, osetile su uticaj pandemije. Sada, kada je sve to iza nas, moramo učiti na greškama i adekvatno se spremiti za slične situacije koje će se možda dogoditi i u budućnosti. Zbog toga su konferencije kao što je „Supply Chain Summit“ od presudnog značaja.

GoPro je prisustvovao  Suppy Chain Summit-u u Hyattu u Beogradu, održanom 6.6.2022. Događaj je okupio brojne stručnjake iz sveta logistike, distribucije i upravljanjem skladištima.

Saznali smo pregršt tehnoloških novosti – što u softveru, što u hardveru – koje su deo veličanstvene logistike zvane Supply Chain Management.

Uz primere iz prakse, video snimke i prezentacije uređaja uživo, saznali smo najbolje primene i rezultate tehnologija koje oplemenjuju skladišta, proizvodnju, distribuciju, i unapređuju procese odlučivanja, upravljanje troškovima i zalihama, itd.

Sveprisutna je bila tema planiranje nabavke te održavanje zaliha što manjim, a u isto vreme održati korak s trendovima i biti uvek spremni na nagle promene u ponašanju potrošača.

Nakon nepredvidivih nekoliko godina koje je obeležila svetska pandemija, stručnjaci koji se bave logistikom i distribucijom u FMCG-u, predstavili su svoje odgovore na nove izazove, prokomentarisali trenutne trendove u regionu i svetu i ponudili nam svoje mišljenje o budućnosti i dobrim strategijama.

Čestitke InStore Srbija na fenomenalnoj organizaciji , kao i predavačima! Željno iščekujemo narednu konferenciju.