Donošenje pravih odluka je ključno za uspeh svake kompanije, od onih manjih koje donosimo svakodnevno, do onih većih od kojih zavisi dalji tok našeg celokupnog poslovanja. Kompanije su u nezgodnoj situaciji jer moraju biti u pravu u većini slučajeva. Čak i oni najmanji izbori ponekad mogu imati ogroman uticaj. Loše odluke mogu dovesti do raznih gubitaka, od finansijskih, pa čak i do gubitaka zaposlenih.

Na svu sreću, pojavila su se rešenja koja nam mogu pomoći da donosimo odluke zasnovane na činjenicama, ne spekulacijama. Ukoliko želite da izgradite čvrste temelje, povežete celokupno poslovanje i donosite bolje odluke zasnovane na podacima, Microsoft Dynamics 365 Business Central je pravo rešenje za Vas.

Najbitniji izveštaji uvek na dohvat ruke

Uspešno vođenje poslovanja je sve samo ne lako. Iako većina vlasnika ima uvid u trenutno stanje kompanije, analiza i čitanje izveštaja predstavlja pravu glavobolju. Sa Business Central-om više ne morate da čekate na izveštaje i analize od različitih odeljenja u okviru kompanije kako biste dobili širu sliku. Sada su sve najbitnije informacije jasne, koncizne i uvek dostupne.

Najbolja moguća investicija koja će menadžmentu i zaposlenima pružiti moćan alat za savladavanje izazova zahtevnog tržišta i veliku prednost nad konkurencijom. Brz protok informacija, automatizacija i unapređenje poslovnih procesa, moćan sistem izveštavanja i integrisanost ovog ERP rešenja, pomoći će u povećanju produktivnosti i kvalitetnijim odlukama kompanije.

Fokusirajte se na klijente i poboljšajte prodaju

Business Central će smanjiti ručne procesa koji se ponavljaju ili ih eleminisati u potpunosti, kako bi omogućio zaposlenima da se fokusiraju na ostale delove svog posla. Na primer, umesto da provode sate na unos podataka u tabele, oni mogu da se fokusiraju na poboljšanje odnosa sa klijentima i stupe u kontakt sa potencijalnim klijentima. Pored toga, na jednom mestu će imati pregršt novih podataka koje mogu iskoristiti za unapređenje prodaje i samim tim ubrzati donošenje odluka.

Smanjenje troškova

Automatizovanjem zadataka, efikasnijim radom, brzim pristupom relevantnim informacijama, predviđanjem potencijalnih problema i donošenjem boljih odluka možete značajno smanjiti operativne i administrativne troškove.

Želite da saznate više o Microsoft Dynamics 365 Business Central-u?

Microsoft Dynamics 365 Business Central donosi najsavremenije tehnologije u upravljanju poslovnim procesima, omogućavajući kompanijama da se fokusiraju na svoje poslovanje i rast. Moderan alat koji predstavlja deo Dynamics porodice poslovnih aplikacija, potpuno integrisan u Microsoft ekosistem olakšava obavljanje svakodnevnih zadataka, uz napredne mogućnosti planiranja i predviđanja poslovnih promena.

Javite nam se da Vam pomognemo da radite još bolje!