U svakom aspektu života, timski rad je od presudnog značaja za dobre rezultate i međuljudske odnose. To je ono što razlikuje uspešne od manje uspešnih timova, a isto se može reći i za kompanije. Dobri timovi se ne prave samo angažovanjem kvalifikovanih zaposlenih, već i aktivnostima koje pomažu da se kolege dovoljno upoznaju i stvore neraskidiva prijateljstva.

GoPro se, kao kompanija kojoj su na prvom mestu zaposleni odlučila za rad od kuće kako bi obezbedila sigurno radno okruženje za svoje zaposlene. Obzirom na to da su se poboljšali epidemiološki uslovi, odlučili smo da početkom jula meseca organizujemo porodično druženje za naše kolege i njihove porodice, jer GoPro od samog osnivanja izuzetno neguje i poštuje porodične vrednosti. Želeli smo da nagradimo naš GoPro tim za trud, zalaganje i posvećenost poslu i skupimo energije za nove pobede i projekte koji nas očekuju.

GoPro porodično druženje 2021. organizovano je na Fruškoj Gori u hotelu „Fruške Terme“ od 2. do 4. jula. U fenomenalnom ambijentu hotela i prirode koja ga okružuje, bili smo u prilici da se družimo, uživamo, smejemo i stvorimo nezaboravne trenutke koje ćemo pamtiti do kraja života. Veliko hvala svim kolegama koji su se odazvali, a mi se radujemo narednom druženju!