Timski rad je oduvek bio od presudnog značaja, kako u životu, tako i u poslu. Sve veći broj istraživanja pokazuje da organizacije koje podstiču timski rad stvaraju inovacije brže od konkurencije, primećuju greške pre ostalih, pronalaze bolja rešenja, grade dobre međuljudske odnose i imaju veće nivoe produktivnosti.

Pored toga, on pomaže kolegama da se bolje upoznaju, zbliže, ostvare dobre odnose, a možda čak i neraskidiva prijateljstva.

Nije tajna da Team Building spaja ljude i pospešuje saradnju i timski duh. Naše kolege su srce i duša GoPro-a. Bez njih, GoPro ne bi bio ono što danas jeste. Želeli smo da nagradimo naš tim za trud, posvećenost poslu i skupimo energije za nove pobede i izazove koji nas očekuju.

Zbog toga smo, u nedelju, 12.6.2022. organizovali druženje u restoranu Ada Safari. Niko nije mogao da očekuje da će se jedno, sasvim obično popodne pretvoriti u iskustvo koje ćemo rado pamtiti celog života.

Druženje smo započeli zajedničkim doručkom, a nastavili smo ga u dobrom duhu i još boljem raspoloženju. Podeljeni u dve ekipe, „Kojoti“ i „Panteri“, takmičili smo se u nekoliko zanimljivih sportskih aktivnosti. Nakon višesatne borbe, pobedu su odneli „Kojoti“.

Na kraju dana, postalo je jasno kao dan, da pobednici nisu samo „Kojoti“, već svi mi, jer kada ste okruženi ovako dobrim, kvalitetnim i uspešnim ljudima koji zrače pozitivnom energijom, shvatate koliko ste srećni i da ovakvi trenuci čine život lepšim.