Danas je važnije nego ikada pre ostati u toku sa najnovijim industrijskim dostignućima, dešavanjima i trendovima, pogotovo kada je IT u pitanju. Iako postoji bezbroj načina za edukaciju, konferencije su jedan od najboljih, ako ne i najzabavnijih načina da steknete znanje, razmenite iskustva iz prakse i sklopite nova partnerstva i prijateljstva. 

GoPro je tradicionalan učesnik velikog broja poslovnih konferencija širom Srbije i Evrope, zbog toga smo se obradovali kada smo dobili poziv da prisustvujemo jednoj, i to čak u Severnoj Americi. Ukoliko ste u Microsoft Dynamics 365 svetu, „Directions North America“ predstavlja događaj koji ne smete da propustite. Ova konferencija je namenjena svim Dynamics 365 partnerima i predstavlja savršenu priliku za ostvarenje novih poslovnih kontakata, edukaciju i otkrivanje moćnih alata za još uspešnije i efikasnije obavljanje poslova. 

Directions North America 2022“ je održan u Hyatt Regency Grand Cypress u Orlandu (Floridi) od 3. do 6. aprila. Svi prisutni su bili u prilici da saznaju na koju način mogu unaprediti kako svoje, tako i poslovanje klijenata uz pomoć Dynamics 365 ekosfere, uključujući Azure, Business Central, Sales, Customer Service, Field Service, Marketing i Power Platform. Čuju Microsoft-ove strateške ciljeve i poslušaju predavanja najeminentnijih stručnjaka iz ove oblasti. 

Jedan od predavača bio je i naš kolega, Petar Miljković (GoPro, CEO). Govorio je o GoPro-u, našem poslovanju i objasnio kako uz pomoć Microsoft ekosistema pomažemo klijentima širom sveta da povećaju prodaju, održe odličan odnos sa kupcima i klijentima, unaprede poslovanje i osiguraju uspeh na današnjem konkurentnom tržištu. Objasnio je zbog čega su juniori novi seniori, predstavio prednosti Dynamics 365 Business Central-a i prikazao novi, bolji način implementacije koji se može sprovesti za manje od 3 nedelje. 

Veliko hvala „Directions North America“ na fenomenalnoj organizaciji. Bilo nam je zadovoljstvo da prisustvujemo i svojim znanjem doprinesemo kvalitetu ovogodišnje konferencije.