Kompanije se moraju postarati da plate budu isplaćene u dogovoreno vreme, u suprotnom može doći do nezadovoljstva zaposlenih. Kako Vaše poslovanje raste, shvatate da je obračun zarada komplikovan proces, pogotovo kada u obzir uzmete česte zakonske promene. Rešenje za obračun zarada će Vam pomoći da uštedite vreme i ostale resurse, ali sigurno se pitate kako da odaberete ono pravo? Ovo su neki od faktora koje trebate da uzmete u obzir prilikom odabira rešenja:

Odlična korisnička podrška

Neminovno je da u toku korišćenja rešenja naiđete na nedoumice i situacije kada Vam je neophodna pomoć. Zbog toga se morate postarati da iza Vašeg rešenja stoji pouzdana podrška koja će učiniti sve da Vam pomogne da prevaziđete izazove.

Sigurnost podataka

Obračun zarada predstavlja osetljivu oblast jer uključuje lične podatke Vaših zaposlenih. Neophodno je da rešenje koje odaberete poseduje vrhunske bezbednosne mere kako bi svi podaci ostali zaštićeni.

Jednostavno korišćenje

Kakvu korist donose sve te opcije u okviru rešenja za plate ukoliko ne znate kako da ih iskoristite? Izbegavajte rešenja koja poseduju komplikovan interfejs i okrenite se onima koja su jednostavna za korišćenje.

Usklađenost sa propisima

Ukoliko se obračun plata ne uradi na adekvatan način, može doći do velikih novčanih kazni. Sve zahtevnija zakonska regulativa vezana za procese obračuna plata iziskuje konstantnu edukaciju i informisanost. Rešenje koje koristiti mora pratiti stalne promene koje zahtevaju usklađenost sa zakonskom regulativom iz oblasti Zakona o radu, Zakona o porezu na dohodak građana i Zakona o doprinosima za obavezno socijalno osiguranje.

Skalabilnost rešenja

Rast i promene su prirodan deo puta ka uspehu svake kompanije. Pored neverovatnog broja mogućnosti koje donose sa sobom, ove promene mogu doneti i nove izazove. Vaše rešenje za obračun zarada mora se prilagoditi rastu broja zaposlenih, novim zahtevima i zakonskim regulativama koje Vas čekaju u budućnosti.

Niste sigurni koje Payroll rešenje je za Vas?

Ukoliko ste odlučili da želite Payroll rešenje, ali niste sigurni koje je pravo za Vas, GoPro Payroll OnLine predstavlja siguran izbor.

Ako želite alat koji će vam omogućiti da sami obavite obračun plata, nudimo vam rešenje u obliku obračuna zarada u oblaku koje će vam doneti brojne pogodnosti. Sa ovim alatom, Vaš rad će biti značajno olakšan u mnogim aspektima.

S druge strane, ako želite da prepustite sve zadatke obračuna stručnjacima, nudimo Vam uslugu obračuna zarada. Možete nam dostaviti inpute za obračun u Excel formatu, samostalno ih uneti u softver ili čak se integrisati sa našim rešenjem za evidenciju prisustva. Ovo će Vam omogućiti maksimalnu fleksibilnost i efikasnost u procesu obračuna zarada.

Javite nam se za više informacija.