Lojalnost kupaca je ključna za uspeh svakog biznisa. Verni kupci će se češće vraćati, kupovati iznova i iznova i preporučiti Vaš brend drugima. Na današnjem tržištu, građenje i održavanje lojalnosti kupaca postao je glavni prioritet za biznise svih veličina. U ovom tekstu otkrićemo Vam na koji način LS Retail može pomoći da podignete lojalnost Vaših kupaca na viši nivo.

Poboljšajte lojalnost uz pomoć personalizovanih ponuda

Da biste izgradili lojalnost u maloprodaji, morate nagrađivati  kupce koji se stalno vraćaju ponudama koje se odnose isključivo na njih, bez obzira na to da li kupuju preko Vaše eCommerce platforme ili u okviru same prodavnice. Sa LS Central-om, možete identifikovati lojalne kupce i ponuditi personalizovane promocije, ponude i poruke na svim kanalima i dodirnim tačkama sa kupcima.

Dizajnirajte program lojalnosti na način koji najviše odgovara Vašem brendu, kreirajte nivoe i posebne nagrade, i koristite informacije koje dobijate iz navika vaših VIP kupaca kako biste im pružili više stvari koje obožavaju.

Napravite program lojalnosti koji će ih oduševiti

Bez obzira na vašu strategiju lojalnosti, sa LS Centralom možete dizajnirati program koji će vam pomoći da postignete svoje ciljeve i stvorite bolji odnos sa kupcima. Možete napraviti različite nivoe od kojih svaki donosi određenu pogodnost. Postavite pravila za sakupljanje i trošenje bodova. Segmentirajte kupce na osnovu navika, interesa, istorije i pošaljite im ciljane ponude, popuste ili vaučere.

Shvatite njihove potrebe lakše nego ikada

Jedna od najvećih pogodnosti programa lojalnosti je sposobnost da lakše shvatite potrebe i predvidite njihovo ponašanje.

Sa LS Central-om ćete moći da prepoznate trendove i predvidite potražnju. Unapredite marketinške kampanje na osnovu navika i ukusa kupaca. Razumete kada, gde i kako se vaučeri i kuponi koriste. Optimizujete zalihu i distribuciju i još mnogo toga.

Imate pitanja o LS Central-u? Potrebna Vam je pomoć?

Spremni ste da podignete Vaš biznis na viši nivo? Otkrijte kako Vam LS Central može pomoći da poboljšate prodaju i stvorite nezaboravno iskustvo kupcima.

Ukoliko imate pitanja ili Vam je potrebna pomoć, javite nam se.