LS Retail rešenja pokreću preko 85000+ prodavnica, maloprodajnih lanaca, restorana, apoteka i benzinskih pumpi u 140 zemalja širom sveta. To je fleksibilno softversko rešenje zasnovano na Microsoft Dynamics tehnologiji. Ovaj jedinstveni sistem za upravljanje poslovanjem savršen je za razne maloprodajne objekte, uključujući prodaju odeće, namirnica, elektronike, restorane, benzinske pumpe i još mnogo toga.  Bez obzira na to da li posedujete jednu prodavnicu ili ih imate na hiljade, LS Retail raste sa Vama! Neke od ključnih pogodnosti su: upravljanje zalihama, upravljanje odnosa sa kupcima i klijentima, računovodstvo, online trgovina, upravljanje skladištem i još mnogo toga.

GoPro je uspešno implementirao LS Retail rešenje u kompaniji CRAFTER. Veoma smo ponosni na činjenicu da je GoPro tim zaslužan za sprovođenje ovog projekta od ideje do realizacije.

Partnerstvom kompanija Wurth i Tehnomanija nastao je maloprodajni lanac CRAFTER, koji je 26.7.2021. po prvi put otvorio vrata za potrošače u Beogradu, na adresi TC Zmaj, Autoput 18.

CRAFTER je novo mesto na kojem počinje i završava svaki kućni projekat. Ovde možete pronaći vrhunske materijale i alate, ali razlika nije u proizvodima – razliku prave usluge koje CRAFTER nudi. CRAFTER može da obezbedi kompletan servis za svaki Vaš projekat, od početka do kraja. Od razumevanja i unapređenja početne ideje do uspešne realizacije.

Veliko hvala GoPro timu koji je naporno i požrtvovano radio na tome da ovaj projekat postane realnost!