ERP se veoma dugo smatrao nužnim za velike kompanije, ali malim preduzećima su više nego ikada potrebne prednosti koje ERP nudi. Mala preduzeća moraju daleko brže i oštrije odreagovati na promene od konkurencije, što je i više nego dovoljan razlog za implementaciju ERP rešenja.

GoPro je pronašao način kako da Business Central omogući dostupnim čak i za najdinamičniji deo privrede, male i srednje kompanije.

intervjuu za PC PressPetar Miljković (GoPro, CEO) objasnio je na koji način je GoPro došao do ideje za Business Central za mali biznis.

Iako se sve firme drže nekog standarda poslovanja, uvek postoje razlike i one žele da ih implementiraju u softver koji koriste, a to im mi omogućavamo. Međutim, shvatili smo da takvim modelom rada propuštamo jedno veliko tržište mikro i malih firmi koje možda kažu: ‘Mi nemamo para za investiciju u takvo rešenje, ali imamo manje i potražićemo drugi proizvod koji može da zadovolji i naše potrebe i naše finansijske mogućnosti’. Zbog toga smo tražili i našli način kako da približimo BC u pogledu cenovnog ranga i brzine implementacije upravo takvim firmama. I napravili smo Business Central za mali biznis.

Business Central za mali biznis je vrlo pristupačno rešenje podeljeno u tri paketa: FinansijeTrgovinaProizvodnja i montaža. Svaki naredni paket sadrži sve iz prethodnog i nudi nove funkcionalnosti.

Sa Business Central-om za mali biznis nema inicijalnih troškova:

Važno je reći i da je Business Central za mali biznis sistem koji se koristi online. Dakle, nema potrebe da instalirate bilo kakvu dodatnu hardversku infrastrukturu, konkretno server, i da za njega kupujete neophodni softver. Jedino što vam treba je računar i pristup Internetu koji već sada praktično svi imamo ili možemo da obezbedimo.

Na sajtu www.malibiznis.gopro.rs pogledajte cenovnik, kao i detaljne informacije o rešenju.
Javite nam se da Vam pomognemo da radite još bolje!

Pročitajte ceo tekst PC Press-a na linku.