Kada se postavi pitanje šta je najvažniji deo svake kompanije, mnogo toga nam može pasti na pamet, ali samo jedan odgovor je pravi – zaposleni. Oni predstavljaju ključ uspeha svake kompanije, zbog toga je zadovoljstvo zaposlenih postao glavni prioritet velikog broja uspešnih kompanija širom sveta.

Jedan od najuticajnijih ljudi našeg vremena, Ričard Brenson (Richard Branson), izjavio je:

„Klijenti nisu na prvom mestu. Zaposleni jesu. Ukoliko se pobrinete za zaposlene, oni će se pobrinuti za klijente.“

GoPro od samog početka primenjuje i neguje ovu filozofiju, koja nam je omogućila da budemo danas tu gde jesmo. Postoji mnogo načina da pokažemo zaposlenima da nam je stalo, a jedan od njih je da se postaramo da njihova plata uvek bude u dogovoreno vreme.

Način na koji se vrši obračun plata predstavlja veoma osetljivu oblast. Obračun plata je podložan ljudskim greškama, iziskuje veliku preciznost, oduzima mnogo vremena, a ukoliko se ne uradi na pravi način, može negativno uticati na motivaciju zaposlenih.

Odgovarajuće Payroll rešenje će Vam omogućiti da na jednom mestu, brzo, precizno i jednostavno upravljate svim platama u okviru kompanije.

Ušteda vremena

Ukoliko ste nekada radili obračun plata znate koliko vremena Vam celokupan proces može oduzeti. Iako možda na prvi pogled ne deluje tako, kada uračunate odmor, prekovremeno i beneficije, vrlo lako možete napraviti grešku i potrošiti previše vremena na ispravljanje iste. Payroll rešenje automatizuje i optimizuje celokupan proces i na taj način Vam pomaže da uštedite dragocene sate kako biste mogli da se posvetite svoje vreme ostalim poslovnim izazovima.

Usklađenost sa propisima

Ukoliko se obračun plata ne uradi na adekvatan način, može doći do velikih novčanih kazni. Sve zahtevnija zakonska regulativa vezana za procese obračuna plata iziskuje konstantnu edukaciju i informisanost. Payroll rešenje prati stalne promene koje zahtevaju usklađenost sa zakonskom regulativom iz oblasti Zakona o radu, Zakona o porezu na dohodak građana i Zakona o doprinosima za obavezno socijalno osiguranje.

Obezbeđuje sigurnu budućnost

Rast i promene su prirodan deo puta ka uspehu svake kompanije. Pored neverovatnog broja mogućnosti koje donose sa sobom, ove promene mogu doneti i nove izazove. Payroll rešenje će se sa lakoćom prilagoditi rastu broja zaposlenih, novim zahtevima i zakonskim regulativama koje Vas čekaju u budućnosti.

GoPro Payroll

Ukoliko ste odlučili da želite Payroll rešenje, ali niste sigurni koje je pravo za Vas, GoPro Payroll predstavlja siguran izbor. Ovo jednostavno, ali efikasno rešenje će pomoći Vašoj kompaniji da ostvari dugoročan uspeh i upravlja platama bolje i lakše nego ikada pre.