Kriza prouzrokovana COVID-om, kao i trenutna situacija sa ratom u Ukrajini, sa sobom su donele mnoštvo promena. Sada je neophodna kreativnost, kao i veliki napori kako biste održali poslovanje, a za dodatan napredak morate primenjivati napredne strategije, poznavati tržište i potrebe kupaca bolje nego ikada pre i biti spremni da se prilagodite svemu što će se možda dogoditi u budućnosti.

Upravo o tome je bila reč na RE:Start 23, devetoj BIZIT konferenciji koja je bila održana 9. i 10. novembra u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Tehnologija je siguran put do uspeha u ovim nesigurnim vremenima, ali više nije dovoljno samo imati je, već je moramo strateški koristiti u onim poljima gde je najpotrebnija.

GoPro je kao tradicionalan GOLD partner podržao ovogodišnju BIZIT konferenciju. Svi prisutni su bili u prilici da saslušaju predavanja od preko 50 najuticajnijih ljudi iz sveta biznisa.

Jedan od predavača, bio je direktor GoPro-a, Petar Miljković. Predstavio je značaj Microsoft Dynamics 365 Business Central-a, kao i ključne pogodnosti koje on nudi svim biznis korisnicima, kao što su poboljšanje produktivnosti, ušteda vremena, bolje donošenje odluka i još mnogo toga.

Najčešće verovanje o ERP-u je da je namenjen isključivo velikim kompanijama. Iako mu je u ranim fazama razvoja to bila glavna namena, vremena su se promenila. GoPro je za najdinamičniji deo privrede, male i srednje firme stvorio Business Central za mali biznis, rešenje koje poseduje sve što vam je potrebno za vođenje malog biznisa. Počnite sa onim što vam je zaista potrebno i dodajte nove funkcije samo onda kada je firma spremna za njih.

Za više informacija pogledajte Petrovo predavanje ispod:

Veliko hvala PC Press-u na fenomenalnoj organizaciji, a mi se vidimo i sledeće godine!