GoPro je i ove godine učestvovao na BizITu 2015, značajnom skupu koji okuplja predstavnike domaće privrede i stručnjake iz oblasti informacionih tehnologija.

BizIt konferencija uspešno je organizovana 3. i 4. novembra 2015. godine, u Klubu poslanika. Skupu je prisustvovalo preko 250 posetilaca, važnih predstavnika domaćih proizvodnih i distributivnih kompanija, finansjijskih institucija kao i državne uprave.

GoPro se predstavio posetiocima i učesnicima svojim portfoliom različitih rešenja u domenu upravljanja poslovanjem preduzeća.
Na sastancima održanim tokom trajanja BizIt-a, svi zainteresovani predstavnici kompanija su bili informisani o potencijalima i proizvodima koje GoPro ima u svojoj ponudi.

Osim toga, predstavnici GoPro-a su učestvovali i u zvaničnom programu konferencije. Svoja iskustva podelili su sa učesnicima u delu posvećenom implementaciji ERP, CRM i ostalih poslovnih rešenja.

Miloš Pucarević, Business Development Manager u kompaniji GoPro, održao je zanimljivo predavanje na temu ’Poslovni softver – radnik godine u (vašoj) kompaniji’ u kojem se na nekonvencionalan način poredi kvalitetno implementirano rešenje sa najvrednijim zaposlenim u preduzeću.

Damir Barjaktarević, Direktor kompanije GoPro, uzeo je učešće u zanimljivoj panel diskusiji ’Kako da mi upravljamo poslovnim procesima a ne oni nama’, kojom je i zatvoren program prvog dana BizIt konferencije.

Nakon dva interesantna i sadržajna dana, velikog broja ostvarenih kontakata i realizovanih poslovnih sastanaka, kao i razmene znanja i iskustava, ovogodišnji nastup kompanije GoPro na BizIt konferenciji može se oceniti kao vrlo uspešan.