U Skopju je 19.11.2015. godine uspešno održana konferencija ’GoPro & Microsoft Business Solutions Day’.

Događaj je organizovan sa ciljem da se tržištu Makedonije predstave poslovna rešenja kompanije GoPro, jednog od regionalnih lidera u domenu implementacije Microsoft Dynamics NAV (Navision) ERP sistema.

Nakon otvaranja partnerske kompanije u Makedoniji ’ГoПро бизнис решенија дооел’ i uspešno započetih novih projekata implementacije, menadžerima makedonskih kompanija pružena je prilika da na jednom mestu dobiju informacije o skupu poslovnih rešenja koja zaokružuju jedan integrisani informacioni sistem za upravljanje poslovanjem.

Kroz prezentacije i demonstraciju, predstavljeni su Microsoft Dynamics NAV (Navision), ERP rešenje kompanije Microsoft kao i dodaci razvijeni od strane GoPro-a za upravljanje skladištem i mobilnu prodaju (GoPro Warehouse Management System i GoPro Nav OnTheGo).

Posetioci konferencije su imali priliku i da se upoznaju sa Microsoft Dynamics CRM, rešenjem kojim se upravlja odnosima sa kupcima, servisom i marketingom, Shakespeare DMS, sistemom za upravljanje dokumentacijom i poslovnim procesima, kao i načinima za finansiranje uvođenja softverskih rešenja u kompanije.

Nakon izuzetno pozitivnih utisaka svih prisutnih gostiju, nameravamo da ovakve konferencije postanu praksa, sa ciljem da se zainteresovani poslovni subjekti blagovremeno obaveštavaju o novostima iz sveta informacionih tehnologija i novim rešenjima kompanije GoPro koja te inovacije prate kako bi svoje poslovanje učinili boljim i produktivnijim.