BizIT 2016. će se održati 2. i 3. novembra 2016. godine, Klub poslanika u Tolstojevoj 2.

BizIT, je najuticajniji poslovno-informatički događaj u regionu. Korisnici IT tehnologija će imati priliku da vide šta je novo u svetu, koja poslovna rešenja izabrati i kako ih primeniti u poslovanju.

GoPro, kao zlatni partner manifestacije, od samog početka podržava i aktivno učestvuje u radu Konferencije.

Na BizIT-u će se govoriti o savremenim trendovima, poslovanja u cloud-u, mobilnosti, sigurnosti podataka, data centrima i infrastrukturi, a posebno zanimljiv deo nas očekuje o upravljanju projektima i poslovnim procesima. Digitalna transformacija poslovanja, izbor i implementacija ERP-a, odnosno CRM-a su neizbežni za sve poslovne subjekte. Stoga će predavanja i radionice na ovu temu pomoći prisutnim donosiocima odluka iz biznis sfere da lakše odaberu svog budućeg partnera u procesu uvođenja nekog od poslovnih softvera.

Kompanija GoPro, kao jedan od lidera na polju implementacije različitih poslovnih softverskih rešenja, biće na raspolaganju svim posetiocima tokom trajanja Bizit-a. Pored učešća u stručnim predavanjima i diskusijama, tu smo za vas tokom celog dana na svom štandu, gde možete saznati sve što vas zanima u vezi sa našim rešenjima, dobiti dodatne informacije i zakazati prezentacije i sastanke.

OČEKUJEMO VAS!

Vaš GoPro