GoPro već tradicionalno učestvuje na konferenciji koja spaja Bizinis i IT – BizIt.

BizIT je održan 2. i 3. novembra 2016. godine u Klubu Poslanika u Beogradu. Tema ovogodišnjeg skupa bila je digitalna transformacija poslovanja. Tokom prvog dana govorilo se i o savremenom poslovanju u cloud-u, mobilnosti, bezbednosti IT sistema, infrastrukturi i data centrima, kao i energetskoj efikasnosti.
Drugi dan je bio rezervisan za poslovni softver, ERP i CRM sisteme, poslovanje na internetu, kao i ICT obrazovanje. Kompanija GoPro je u ovom segmentu imala izuzetno posećen i zapažen nastup. Direktor kompanije GoPro, Damir Barjaktarević, održao je zanimljivo predavanje na temu ’Zašto je Microsoft Dynamics NAV najbolji ERP za male i srednje kompanije?’

Predavanje je prestavilo sve prednosti koje Microsoft Dynamics NAV (Navision) donosi, dajući odgovore na pitanja vezna za: sigurnost investicije poslovne kompanije u ovakvo rešenje, pojasniti jednostavnost korisničkog okruženja i brzinu savladavanja korišćenja, ukazati na podudaranje obilja funkcionalnosti i modularnosti sistema sa poslovnim procesima malih i srednjih preduzeća, uz fleksibilnost koja omogućava lako prilagođavanje svakom organizacionom sistemu. Za kraj je dat osvrt na najsavremeniju tehnologiju podržanu u ERP rešenju iza kojeg stoji preko 400 programera, uz poslednje trendove razvoja i integracije sa dobro poznatim poslovnim aplikacijama koje se svakodnevno koriste.

Sve navedeno, potkrepljeno primerima iz bogate prakse, omogućilo je predstavnicima poslovnih kompanija u razumevanju razloga zbog kojih je Microsot Dynamics NAV najbolji ERP za mala i srednja preduzeća.