četvrtak 28. februara 2019. godine, sa početkom u 9:30 časova, hotel Metropol će biti mesto zvanične prezentacije Microsoft Dynamics 365 Business Central softverskog rešenja u Srbiji.

Naslednik Microsoft Dynamics NAV-a
Naslednik Microsoft Dynamics NAV-a

Dynamics 365 Business Central predstavlja naslednika Microsoft Dynamics NAV-a, najrasprostranjenijeg svetskog ERP rešenja za mala i srednja preduzeća. Biće predstavljena cloud verzija, dostupna sa potpunom lokalizacijom za srpsko tržište. Srbija je jedna od dve zemlje centralne i istočne Evrope u kojoj je rešenje dostupno.

Kompanija GoPro, Microsoft partner sa najbrojnijim Dynamics NAV/Business Central timom, učestvovala je u izradi lokalizacije za srpsko tržište. Inženjeri naše kompanije su svojim znanjem i iskustvom doprineli da se u najkraćem roku isporuči projekat koji omogućava nesmetano korišćenje rešenja na srpskom jeziku i usklađenog sa svim zakonskim regulativama.

Pored učešća zaposlenih GoPro-a u panel diskusijama, održaćemo i prezentaciju na temu:‘Kako da izvučete maksimum uz Power BI integrisan u Business Central’.

Sadržaj konferencije je najprikladniji za sledeće segmente/pozicije u organizacijama:

• Rukovodioci i donosioci poslovnih odluka
• Prodaja
• Finansije
• Informacioni menadžeri

Pozivamo vas da se registrujete putem sledećeg linka : REGISTRUJTE SE ODMAH