Zadovoljstvo zaposlenih nam je oduvek bilo na prvom mestu, a odmah zatim zadovoljstvo klijenata, jer duboko verujemo da zadovoljni zaposleni čine i klijente zadovoljnima. Ovo uverenje nas pokreće da obezbedimo najbolje moguće radne uslove, kako bismo stvorili okruženje u kom se svako oseća zadovoljno, ispunjeno i ravnopravno.

Konstantno osluškujemo potrebe naših kolega i trudimo se da im izađemo u susret koliko god možemo, jer bez njih GoPro ne bi bio ono što je danas. Baš iz tog razloga nam je puno srce kada kolege odluče da provedu dobar deo svoje karijere sa nama ili u slučaju Ljiljane JevtićMirjane Šobotović Radović i Branka Radovića, čak 10 godina. Tom klubu se pridružio i naš kolega Marko Andrić (Dynamics NAV/BC Solution Architect & Developer), čiji jubilej smo skoro proslavili.

Markova desetogodišnja avantura sa nama je svedočanstvo njegove posvećenosti, truda i vrednog rada. Markova strast prema tehnologiji, veština brzog rešavanja problema, kolegijalnost i smisao za humor, njegove su najveće vrline. Tokom svih ovih godina sa nama, on je igrao ključnu ulogu u brojim projektima, isporučujući rad koji je vrlo često i premašivao očekivanja. Njegov temeljan pristup i tehnička stručnost od velikog su značaja za uspeh našeg tima.

Veoma smo ponosni na Marka i sve što je postigao do sada i zahvalni što je odlučio da provede deceniju upravo sa nama. Čestitamo na prvih 10 godina zajedničkog rada i druženja. Živeli!