Možda ćete se složiti s nama – mali biznisi ne dobijaju dovoljno pažnje u poslovnom svetu. Čini se kao da su intervjui i TV reportaže rezervisani isključivo za velike kompanije. Međutim, prema podacima Ministarstva privrede republike Srbije, mala i srednja preduzeća čine čak 99% privrede, učestvuju u BDP sa 57,7% i zapošljavaju preko 65% zaposlenih u nefinansijskom sektoru.

Ukoliko ste vlasnik malog biznisa ili radite u jednom, dobro znate sa koliko izazova se svakodnevno susrećete. Želite da sve precizno isplanirate i struktuirate svoj biznis kako bi mu omogućili nesmetan rast i sigurnu budućnost. Put do vrha nije lak, a univerzalna formula za uspeh ne postoji. Svesni ste da ne možete uspeti preko noći, ali i da postoje razni načini i alati koji Vam mogu omogućiti da postignete više za manje vremena. Jedan od načina koji daje dokazane rezultate je i ERP (Enterprise Resource Planning) rešenje.

Najčešće verovanje o ERP-u je da je namenjen isključivo velikim kompanijama. Iako mu je u ranim fazama razvoja to bila glavna namena, vremena su se promenila, pa sada i one manje kompanije mogu iskoristiti sve pogodnosti koje nudi.

Donesite prave odluke u svakom trenutku

ERP rešenje obezbeđuje konstantnu dostupnost tačnih podataka i na taj način poboljšava kvalitet odluke i skraćuje vreme za donošenje iste. Sada možete predvideti i prepoznati potencijalne poteškoće koje u budućnosti mogu negativno uticati na produktivnost, proizvodnju, zalihe ili vreme isporuke.

Poboljšajte odnos sa kupcima

Besprekorna usluga će zasigurno privući nove kupce, ali ako im se ne posvetite na vreme, oni vrlo brzo mogu preći kod konkurencije. ERP rešenje će Vam dozvoliti da sa lakoćom odgovorite na zahteve ili žalbe kupaca, prepoznate prilike za poboljšanje podrške, pratite ponašanje kupaca i još mnogo toga.

Podignite produktivnost na viši nivo

Iako svima dan traje 24 sata, neki od nas uspevaju da urade mnogo više za isto vreme. ERP rešenje će Vam pomoći da održite optimalan nivo produktivnosti, postignete više u toku dana, smanjite mogućnost ljudske greške, automatizujete procese, pristupite važnim podacima u svakom trenutku i omogućite zaposlenima da obavljaju svoje zadatke brže.

Smanjite troškove

Niži troškovi donose veće profite. Automatizovanjem zadataka, efikasnijim radom, brzim pristupom relevantnim informacijama, predviđanjem potencijalnih problema, donošenjem boljih odluka i povećanjem produktivnosti možete značajno smanjiti operativne i administrativne troškove.

ERP je konačno postao dostupan malim i srednjim kompanijama

Potrebno Vam je brzo, lako i jednostavno rešenje koje može isplatiti samo sebe za 16 meseci? Došli ste na pravo mesto! GoPro je pronašao način kako da Business Central omogući dostupnim čak i za najdinamičniji deo privrede, male i srednje kompanije. Business Central za mali biznis je stvoren kao odgovor na potrebu za novom vrstom poslovnog sistema i načina postavljanja i podešavanja koja ima smisla za male firme. Olakšajte obavljanje svakodnevnih zadataka i omogućite Vašoj firmi da napreduje brže nego ikada.