Danas, više nego ikada, učimo o novim načinima rada. Želimo da posao bude obavljen brže i pametnije kako bismo mogli da budemo produktivniji i završimo što više aktivnosti za manje vremena. Zbog toga se okrećemo ka velikom broju poslovnih aplikacija koje nam to i dozvoljavaju.

Ali šta se dešava kada aplikacija koju možemo primeniti u našoj situaciji ne postoji? Razvoj aplikacija je vrlo često skup proces za koji nam je potreban tim iskusnih programera, što znači da svi oni koji nemaju dovoljno vremena i resursa ne mogu dobiti ono što im je potrebno, zar ne? Ne! Sa Microsoft Power Apps-om sada svako ima moć da napravi inovativnu poslovnu aplikaciju po svojoj meri – i to bez ili sa veoma malo kodiranja.

Jedna platforma, bezbroj mogućnosti

Kreirajte prilagođene aplikacije u cilju rešavanja raznih poslovnih izazova i brzog transformisanja poslovnih procesa. Ceo proces je krajnje jednostavan zahvaljujući već gotovim šablonima i mogućnosti prevlačenja elemenata. Power Apps se može s lakoćom povezati sa ostalim rešenjima iz Microsoft ekosistema, kao i sa stotinama poslovnih sistema i baza podataka, kao što su SAP, Oracle, Salesforce i mnogi drugi.

Sada svako može da napravi aplikaciju

Ono što izdvaja Power Apps od mora sličnih rešenja je to što ga podjednako dobro mogu koristiti i programeri i zaposleni koji nemaju iskustva sa kodiranjem. Ovo omogućava svim korisnicima da naprave unikatnu aplikaciju bez kompromisa. Sada možete napraviti sve vrste aplikacija. Od onih jednostavnih, do onih komplikovanijih koje može koristiti više timova u okviru kompanije.

Kombinujte ga sa ostalim rešenjima iz Power Platform-e za još bolje rezultate

Microsoft Power Platform predstavlja nov način za digitalizaciju poslovanja. Analizirajte podatke, stvorite nova rešenja, automatizujete procese i još mnogo toga. Power Apps je jedna od četiri komponente Power Platform-e, pored Power BI-a, Power Automate-a i Power Virtual Agents-a.

Pretvorite ideje u rešenja

Ukoliko ste spremni da pretvorite Vaše ideje u pametna poslovna rešenja, prepustite se Power Apps-u – platformi koja nudi beskonačno mogućnosti!

Ako Vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije – GoPro je tu za Vas